Samsung Galaxy Note 9 se anunță plictisitor, dacă acest video e confirmat

Samsung Galaxy Note 9 se anunță plictisitor, dacă acest video e confirmat

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat mai devreme, în vară, dar până atunci ne mulțumim cu zvonuri și videouri neoficiale, ca cel de față.

Sunt, deocamdată, două vești bune despre Samsung Galaxy Note 9. Una e că ar putea exista o versiune cu performanțe mai bune. Samsung n-a dus lipsă de telefoane bune, dar niciodată nu strică să ai un „monstru” din acest punct de vedere. Altfel, te poți aștepta la 6 GB de memorie RAM și două camere pe spate, nu radical mai bune decât ce-i pe Galaxy S9.

Apoi, un Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea 1 TB de stocare internă. Ar fi o premieră semnificativă și te poți aștepta la un preț de cel puțin 1.000 de dolari pentru așa ceva.

Altfel, acum avem și un video neoficial cu ceea ce ar putea fi protecția ecranului de pe Samsung Galaxy Note 9. Din ceea ce se poate vedea în acesta, e vorba de același design ca în urmă cu un an, puțin ajustat. Adică ce s-a întâmplat cu trecerea de la Galaxy S8 la Galaxy S9. Ecranul rămâne alungit, iar în partea de sus sunt senzorii pe care compania îi folosește.

Vestea bună e că Samsung n-ar copia iPhone X, deci fără crestătură în ecran. Totodată, s-ar putea ca Samsung să mizeze mai mult pe specificații și să aibă o versiune cu 8 GB de memorie RAM.

Până acum, OnePlus deja a anunțat noul telefon și cea mai bună versiune are 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Apple deja oferă telefoane de 256 GB. Realitatea e însă că pe toamnă Samsung nu prea are concurență. Va mai fi un Google Pixel 3, dar nu se anunță radical schimbat. Iar LG G7 ThinQ a fost anunțat, dar nu-i deloc telefonul revoluționar pe care lumea îl aștepta.

Cu toate acestea informații nu putem aștepta decât de la 2019 schimbările mai mari pentru telefoanele cu Android. Până atunci va fi o copiere a iPhone X și o atitudine conservatoare.