Google Pixel 3 XL intră în jocul ecranelor cu crestătură

Google Pixel 3 XL intră în jocul ecranelor cu crestătură

Google Pixel 3 XL are de gând să adopte modelul ecranului crestat, sau cel puțin de asta ne dăm seama dintr-o nouă imagine apărută pe internet.

Google Pixel 2 și 2 XL au reușit să aducă mai multe schimbări de design față de telefoanele originale, iar acest trend pare să continue și odată cu apariția celei de-a treia generații de telefoane marca Google. Noile smartphone-uri se vor adapta trendurilor actuale din piață, iar Google Pixel 3 XL va oferi și un ecran cu crestătură.

Ca de obicei, varianta XL a telefoanelor vine cu îmbunătățiri față de cea standard, iar situația e aceeași și pentru noua generație. Noul telefon este mai mare decât varianta standard și vine cu ecran cu raport de aspect 18:9. De asemenea, panoul ar urma să fie furnizat de către LG Display și ar fi un OLED.

google pixel 3 xl

Imaginea cu ramele pentru ecranele celor două telefoane a fost publicată recent de un utilizator de pe Weibo. Dincolo de crestătura pentru telefonul XL, vedem încă un amănunt interesant în imagini. Fiecare telefon are trei găuri circulare în ramă: dacă una este pentru senzorul de proximitate, atunci celelalte două ar putea fi pentru un sistem de camere foto duale frontale.

LG s-a ocupat de producția pentru Pixel 2 XL, în vreme ce HTC a fost numele din spatele celorlalte trei telefoane apărute sub marca Google. Producătorul Taiwanez a oferit câteva funcții comune pentru propriul HTC, dar și pentru Pixel 2. Așadar, n-ar trebui să fim foarte surprinși dacă sistemul de camere foto duale pentru selfie-uri, de pe U12+, va fi împrumutat și pentru Pixel 3 și 3 XL.

Imaginea de mai sus a fost ștearsă destul de repede de pe Weibo, însă a fost salvată rapid, pentru posteritate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: