Samsung a publicat din greșeală clipul de prezentare pentru Note 9

Samsung a publicat din greșeală clipul de prezentare pentru Note 9

Videoclipul de prezentare pentru Samsung Galaxy Note 9 a ajuns pe internet, fie din greșeală, fie dintr-o ”greșeală” a sud-coreenilor.

Erori se întâmplă oricând, oriunde și oricui. Deja te-ai obișnuit probabil cu erori de comunicare la nivel înalt, așa că n-ar trebui să te mire prea tare dacă Samsung ar face o asemenea gafă. Da, se poate întâmpla să publici din greșeală un videoclip de prezentare al unui telefon, la o săptămână înainte de lansarea sa, dar e oare o greșeală?

Dacă e într-adevăr un accident sau nu, asta nu vom afla, dar putem comenta ce am văzut în videoclip. Acesta a dispărut destul de repede de pe canalul oficial al companiei, dar cei de la Sam Mobile au fost suficient de inspirați încât să-l descarce și să-l uploadeze din nou. Din păcate, până la momentul scrierii articolului, videoclipul a dispărut și de pe canalul lor. E însă disponibil pe site.

Samsung îți propune un S-Pen galben-auriu, care va veni la pachet cu varianta albastră a telefonului. În videoclip aflăm și că există un Samsung Galaxy Note 9 cu 512 GB de stocare internă. Asta ne confirmă faptul că Note 9 poate avea până la 1 TB total de stocare. Încă nu știm dacă acest model va avea și 8 GB de memorie RAM, însă e posibil să nu fie cazul.

Nu apare nicio mențiune cu privire la conectivitatea Bluetooth pentru S-Pen; vedem doar abilitatea acestuia de a scrie pe ecranul telefonului chiar și când acesta e blocat. Cu doar șase zile rămase până la lansarea dispozitivului, însă, vom vedea destul de curând care sunt toate noutățile propuse de Samsung, pentru că probabil sunt și unele care nu apar în videoclip.

Despre preț încă nu știm mai mult decât estimările deja existente, așa că nu putem fi siguri dacă acesta va fi într-adevăr rezonabil, cum promite Samsung, sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: