30 iul. 2018 | 15:33

Prețul ceva mai „uman” pentru Samsung Galaxy Note 9, confirmat

ACTUALITATE
Prețul ceva mai „uman” pentru Samsung Galaxy Note 9, confirmat

Primul preț pentru Samsung Galaxy Note 9 îl poziționa peste iPhone X. Totuși, se pare că nu va fi chiar atât de mare, deși va fi o versiune mai scumpă.

iPhone X a setat un precedent urât din punct de vedere al prețurilor: primul smartphone care să coste 1.000 de dolari. Samsung Galaxy Note 9 va fi aproape de acea barieră, cu una dintre versiuni chiar mai scumpă decât cel mai costisitor iPhone X.

Conform unui catalog din Indonezia, Samsung Galaxy Note 9 va porni de la 935 de dolari (aproximativ). Asta înseamnă un telefon cu spațiu de stocare de 128 GB, două camere foto, cel mai bun procesor și un ecran Infinity. Cel de-al doilea model va ajunge la circa 1.215 dolari cu 512 GB spațiu de stocare.

Deocamdată, Samsung Galaxy Note 9 ar fi singurul telefon din 2018 cu un spațiu de stocare atât de mare. Pare, totuși, o alegere „disperată” din partea Samsung. E un mod de-a ieși în evidență fără a introduce o funcționalitate cu adevărat utilă sau revoluționară.

Galaxy Note 9 pret

Dincolo de preț, a apărut o poză și cu S Pen, noul stylus pentru Samsung Galaxy Note 9. Spre deosebire de precedentele, acesta va fi conectat prin Bluetooth cu telefonul. Va dispune astfel de diverse funcționalități, cum ar fi control pentru muzică sau va putea fi folosit chiar și în jocuri video.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

O noutate cu adevărat remarcabilă pentru Samsung Galaxy Note 9 va fi autonomia. Compania mărește, în sfârșit, capacitatea bateriei până la 4.000 mAh. Era timpul pentru o astfel de mutare din partea Samsung, mai ales că nu sunt multe elemente care să separe un Note de o versiune Plus a telefoanelor Galaxy S.

Înainte de lansarea Samsung Galaxy Note 9, compania sud-coreeană a înregistrat vânzări sub așteptări cu Galaxy S9. Lipsa de noutăți semnificative i-a făcut pe utilizatori să se orienteze spre alte modele. Note 9 ar fi o soluție pentru a salva anul 2018 pe segmentul premium.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele