Samsung Galaxy Note 9 apare în toată splendoarea într-un video

Samsung Galaxy Note 9 apare în toată splendoarea într-un video

Samsung Galaxy Note 9 este foarte aproape de lansare, așa că avem ocazia să vedem un telefon complet, împachetat în cutia originală.

Dacă în cazul unor fotografii sau al unor imagini render putem vorbi despre simple creații ale fanilor, care ar putea fi neconforme cu realitatea, când ai de-a face cu telefonul ”în carne și oase” e greu să mai vorbești de un fals.

În videoclipul de mai jos apare un Samsung Galaxy Note 9 în toată splendoarea, iar surprinzător e faptul că dispozitivul e chiar aranjat ”la cutie”. Poți vedea la interior cam aceleași accesorii pe care le găsești în cutia de Note 8, căștile, încărcătorul, cablul de date și dongle-ul USB-C, pentru transfer de date.

Există o singură problemă în ceea ce privește cutia. Nu apare pe ea nicio mențiune cu privire la căștile stereo pregătite de AKG. Astfel, avem de-a face cu două posibilități: fie nu vom avea parte de aceste noi căști, fie cutia care apare în video nu era una originală, dar a fost adaptată pentru designul Note 9.

Telefonul arată destul de bine și poți vedea destul de clar schimbările aduse pe partea din spate. Senzorul de amprentă e așezat central, sub aranjamentul de camere foto și senzorul pentru ritmul cardiac. Acestea din urmă sunt dispuse orizontal, într-un cadru separat.

samsung galaxy note 9 render albastru

Într-o imagine render, care prezintă telefonul în culoarea Coral Blue, vedem că dispozitivul afișează data de 24 august, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că smartphone-ul ar putea ajunge pe piață atunci. Nu mai avem foarte mult de așteptat, din fericire, și ne vom putea lămuri cu privire la noutățile pe care le va aduce următorul telefon din seria Galaxy Note.

Sursa: gsmarena.com