Samsung Galaxy Note 9, în cele mai noi imagini: cât va costa la lansare

Samsung Galaxy Note 9, în cele mai noi imagini: cât va costa la lansare

Mai e puțin până la lansarea lui Samsung Galaxy Note 9, așa că e perioada în care vor ajunge online tot mai multe imagini cu noul telefon sud-coreean.

Nerăbdarea clienților crește simțitor și-ți dai seama de asta după imaginile numeroase care tot apar în mediul online și care se laudă că îți dezvăluie cum va arăta Samsung Galaxy Note 9.

S-a întâmplat din nou, de data aceasta pe Twitter. Imaginile dezvăluie un posibil design al viitorului Note 9 și par, într-adevăr, mai apropiate de realitate, dar nu diferă foarte mult de fotografiile care au circulat până acum pe internet.

Nu avem cum să verificăm dacă telefonul din imagini chiar este un Note 9. La fel de bine ar putea fi un fals sau o clonă fidelă a vechiului model, Note 8, dar arată destul de bine.

După cum se poate vedea în imaginea cu fața telefonului, „bărbia”, marginea de jos a lui Samsung Galaxy Note 9, este mult mai îngustă. Prin urmare, ecranul va fi mai mare decât la Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 imagini leak Twitter

Avem perspectivă și asupra elementelor de pe spate, despre modul în care vor fi  dispuse camera duală, senzorul de amprentă și blițul. Camera și blițul sunt din nou poziționate orizontal, alăturate, dar senzorul de amprentă este plasat dedesubt, deci îl vei găsi mai repede și nu o să-l confunzi cu camera.

Ecranul pentru Samsung Galaxy Note 9 este mare și elegant, lipsit de marginile laterale. Doar cele de sus și de jos sunt prezente, dar sunt subțirele, față de alte telefoane și chiar față de Note 8. Nu prezintă acea crestătură ca la iPhone X, iar acesta e un lucru bun, pentru cei cărora nu place “bretonul” la ecran.

Samsung Galaxy Note 9 traduce cel mai bine zicala “mai mare nu e întotdeauna mai bine”, dar nu ne referim la performanțe, la specificații, ci la preț. Conform celei mai recente dezvăluiri care privește prețul, Note 9 va costa chiar mai mult decât iPhone X, ceea ce va descuraja mai mulți clienți decât ar fi vrut Samsung, dar nu lasă la preț.

Potrivit Forbes, Samsung Galaxy Note 9 ar urma să coste peste 1.100 de dolari și, după cum ți-ai dat seama, e un preț colosal pentru un telefon.