Când o să poți cumpăra un Samsung Galaxy Note 9 la precomandă

Când o să poți cumpăra un Samsung Galaxy Note 9 la precomandă

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat oficial în august. Acum avem detalii și despre lansarea precomenzilor pentru cei interesați de noul telefon.

Samsung Galaxy Note 9 va fi un pic mai bun decât Galaxy S9 și va avea un stylus wireless ceva mai bun decât până acum. Seria Note, spre deosebire de ce alte telefoane mai vinde Samsung, e cel mai bine poziționată pe segmentul premium. De aici e și interesul mare, în fiecare an, pentru ce opțiuni mai introduce compania.

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat, oficial, în prima jumătate a lunii august. Precomenzilor vor porni la mijlocul lunii august. Dat fiind că prezentarea oficială e programată pe 9 august, cel mai probabil vorbim de precomenzi pentru 10 august (ca să prindă primul weekend prelungit pe piață imediat după anunț).

După precomenzile, telefoanele ar fi livrate din 24 august. E o schimbare semnificativă față de 2017, când Samsung a prezentat telefonul pe 23 august și primele unități au fost livrate pe 15 septembrie.

Ce încearcă producătorul să facă acum, cu Samsung Galaxy Note 9, e să fie puțin în fața Apple. Niciunul dintre acești producători nu vine cu schimbări semnificative, așa că timpul e esențial. Despre următorul iPhone se zvonește că va fi disponibil în trei versiuni, toate create după modelul iPhone X. Totodată, mai e luată în calcul și lansarea unui model clasic.

Samsung Galaxy Note 9 va fi însă un flagship pentru zona Android. E așteptat cu un ecran de 6,3 inci cu raport de aspect 18,5:9, procesor Qualcomm Snapdragon 845 (și cel mai bun Exynos pentru alte piețe), 6 GB de memorie RAM și stocare de cel puțin 64 GB.

Firesc, va avea rezistență la apă și praf, iar stylusul va fi ceva mai bun, cu mai multe opțiuni. Samsung Galaxy Note 8 a fost bine primit, mai ales după eșecul Note 7, dar acum Samsung are de recuperat și pierderile înregistrate cu Samsung Galaxy S9.

Citește și: