Directorul Samsung are deja un Galaxy Note 9, pentru că poate

Directorul Samsung are deja un Galaxy Note 9, pentru că poate

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat pe 9 august, dar până atunci directorul companiei vrea să știi că el deja are un telefon. Și-l folosește în public, fără griji.

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat, oficial, în prima jumătate a lunii august. Precomenzilor vor porni la mijlocul lunii august.

Dat fiind că prezentarea oficială e programată pe 9 august, cel mai probabil vorbim de precomenzi pentru 10 august (ca să prindă primul weekend prelungit pe piață imediat după anunț). În cel mai rău, „mijlocul lunii” poate însemna 17 august.

Altfel, Samsung Galaxy Note 9 va avea specificații de top și un stylus ceva mai bun, cu conectivitate wireless și va putea fi folosită pentru diverse funcționalități, inclusiv în jocuri video.

Director Samsung foloseste Galaxy Note 9
Directorul Samsung pare că se distrează cu acest Galaxy Note 9. Sau trolează. Nu vom ști niciodată.

Până când totul va fi oficial, a ajuns online o poză cu șeful Samsung cu folosește un telefon. Ar putea fi un Note 8, dar la cum arată spatele telefonului, cel mai probabil, e noul Note. Scannerul de amprentă e sub cameră, iar camera e duală cu doi senzori. Altfel, ca design, schimbările nu sunt prea mari.

Vestea mai bună dată e că Galaxy S10 va avea scanner de amprentă în ecran, dar nu ca modelul chinezesc Vivo Nex. Va fi unul ultrasonic, care să nu fie dificil de folosit de către utilizatori.

[readmore]

Samsung Galaxy Note 9 va fi disponibil în magazine din 24 august, cu aproape o lună înainte ca Apple să prezinte noile telefoane. Ca preț, un reprezentant din Polonia a dat o valoare de peste 1.100 de euro. Asta îl duce fix în zona iPhone X și un pas semnificativ pentru sud-coreeni.

Galaxy Note 8 s-a oprit cu puțin înainte de limita de 1.000 de dolari în 2017, la circa 950 de dolari. Oricare va fi prețul, cu siguranță nu va fi ieftin, dacă sperai la asta.

Sursa: SamMobile