Ți-ai putea cumpăra un Samsung Galaxy Note 9 mai repede ca de obicei

Ți-ai putea cumpăra un Samsung Galaxy Note 9 mai repede ca de obicei

Samsung Galaxy Note 9 mai are destul de puțin până să fie dezvăluit, iar intrarea în magazine s-ar putea face mai repede ca de obicei.

Samsung se grăbește. O face încă de acum vreun an, odată cu lansarea lui Galaxy S8, iar trendul continuă și ar putea să afecteze chiar și lansarea lui S10. Pe acesta l-am putea vedea pe piață chiar în ianuarie 2019. Până atunci, însă, vom asista și la o lansare timpurie a lui Galaxy Note 9.

Compania sud-coreeană deja a confirmat că noul telefon va fi dezvăluit oficial pe 9 august, însă nu a dat detalii și despre disponibilitatea acestuia în magazine. De obicei, durează aproximativ două săptămâni între prezentare și posibilitatea de cumpărare, iar un termen vehiculat era cel de 24 august.

Totuși, s-ar putea ca Samsung să aibă alte planuri pentru Note 9. Conform unor surse dintr-un lanț de distribuție taiwanez, Samsung ar avea de gând să facă Galaxy Note 9 disponibil pentru cumpărare cât mai repede după lansare, în prima parte a lunii.

De ce se grăbește Samsung, însă? Trebuie să te uiți pe vânzările înregistrate de Galaxy S9 și îți vei da seama în doar câteva momente care e problema. S9 s-a vândut neașteptat de slab, cu aproximativ 30 de milioane de unități vândute până acum. Acesta e cel mai mic număr de unități vândute de un telefon Galaxy S începând cu 2012.

Astfel, Samsung vrea să aducă noul Note pe piață mai repede, pentru a umple golurile lăsate de vânzările sub așteptări ale lui S9. S-ar putea ca nici acesta să nu se vândă atât de bine pe cât ar vrea compania, dacă nu aduce schimbări importante. Astfel, abia Galaxy S10 ar putea fi telefonul pe care Samsung să mizeze că va îndrepta problemele legate de vânzări.