Samsung Galaxy J7 Duo: specificații, preț și disponibilitate

Samsung Galaxy J7 Duo: specificații, preț și disponibilitate

Samsung a lansat modelul Galaxy J7 Duo în India. Samsung Galaxy J7 Duo este un telefon mid-range, cu specificații acceptabile și un preț accesibil.

Zvonurile că Samsung urma să lanseze un nou model pe piață au fost confirmate. India este momentan prima și singura țară unde se poate achiziționa noul model al gigantului sud-coreean. În India, Galaxy J7 Duo se vinde la prețul de aproape 17.000 de rupii, adică 260 de dolari americani, iar clienții entuziaști pot alege între două versiuni: pe negru și pe auriu.

Cel mai interesant aspect al lui Galaxy J7 Duo îl reprezintă cele două camere foto, ceea ce e o noutate pentru seria J: 13 megapixeli pentru primul senzor și 5 mexapixeli pentru cel secundar. Pentru selfie-uri ai o cameră frontală de 8 megapixeli. În plus, toate camerele sunt dotate cu o diafragmă f/1.9, care-ți permite să fotografiezi în condiții cu lumină scăzută.

Specificații pentru Samsung Galaxy J7 Duo

Pe lângă cele două camere care-l fac un model distinct de restul celor din gama J, Galaxy J7 Duo include specificații mai mult decât acceptabile. Nu te vor da pe spate, dar pentru un mid-range oferă chiar mai mult decât te-ai aștepta.

Galaxy J7 Duo are un ecran Super AMOLED, de 5,5 inci, în format HD, cu rezoluție 1280 x 720 pixeli. Procesorul octa-core rulează cu o frecvență de 1,6 GHz, are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare internă de 32 GB. Aceasta poate fi extinsă până la 256 GB, cu un card microSD.

Pentru securitatea telefonului, Galaxy J7 Duo a fost dotat cu un senzor de amprentă, integrat în butonul Home, dar și senzor de recunoaștere facială. Nici la capitolul baterie nu stă rău. Telefonul e furnizat cu o baterie destul de mare, de 3.000 mAh, un atu, având în vedere că majoritatea modelelor de la Samsung funcționează cu baterii de mărimi sub valoarea celei de pe J7 Duo.

Este un model dual-SIM, iar sistemul de operare cu care rulează este Android Oreo, specificații care-l fac deja și mai atractiv. În plus, J7 Duo are preinstalată AppPair, care-ți permite să folosești simultan două aplicații.

Din punctul de vedere al specificațiilor, J7 Duo este foarte similar cu J7 Plus. Ce aduce nou sunt cele două camere de pe spate, dar și apertura luminoasă, regăsite pe toate cele trei camere. Totuși, camera de pe spate a lui J7+ avea o deschidere a diafragmei de până la f/1,7, dar nu e o diferență majoră, pe care o vei observa. Din păcate, nu se știe momentan când sau dacă J7 Duo va ajunge și în Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: