Poate cel mai bun film Netflix din 2018 are o dată de lansare

Poate cel mai bun film Netflix din 2018 are o dată de lansare
Sursa foto: Posterul oficial de promovare

Annihilation e tipul acela de film care va face valuri atât printre cinefili, cât și printre adepții teoriilor conspirației. Vine pe Netflix în primăvară.

Filmul Annihilation, care va fi disponibil pe Netflix, este bazat pe romanul cu același nume al lui Jeff VanderMeer. Povestea îți prezintă o călătorie într-un univers suprarealist. Până aici, parcă ai mai văzut așa ceva, de la Avatar până la Interstellar. Din fericire, are mai multe de oferit decât o poveste veche, reîmpachetată pentru 2018.

O mare parte din povestea filmului se desfășoară în Area X. Ca toate zonele fără nume, este ciudată și te duce puțin în universul Avatar. Are mai multe aspecte horror decât fantastice. Altfel, trebuie să știi că filmul Annihilation disponibil pe Netflix o are ca protagonistă pe Natalie Portman. Va fi lansat online pe 12 martie.

Personajul lui Natalie Portman este un expert în biologie. În trailer, o vezi cum e în plină interogare despre experiențele prin care a trecut.  Benedict Wong, cunoscut publicului de la noi pentru rolul din Marco Polo, joacă în Annihilation rolul personaei responsabile de investigația evenimentelor desfășurate în Area X.

Ca sinopsis, Lena, biolog și fost soldat, se alătură unei misiuni speciale pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soțul ei în interiorul Zonei X. Zona aceasta e arcată de un fenomen sinistru și misterior care se extinde pe coasta americană. Odată ajunși în interiorul zonei, descoperă o lume cu peisaje si creature mutante, periculoasă, dar și impresionantă, care le amenință atât viața, cât și sănătatea.

[readmore]

Filmul acesta esste scris și regizat de Alex Garland (Ex Machina, 28 Days Later) și e bazat pe celebra trilogie Southern Reach de Jeff VanderMeer. Annihilation are o distribuție impresionantă cu actorii: Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez și Tuva Novotny.

Citește și: