14 dec. 2017 | 17:08

Creatorul Ex Machina revine cu un film și mai interesant

VIDEO VIDEO

În urmă cu ceva timp, Alex Garland a făcut valuri în online cu SF-ul surprinzător de interesant Ex Machina. Annihilation pare însă să fie mai terifiant.

Foarte mulți regizori noi sunt surprinzător de talentați la a crea tensiune într-un cadru fără un efort semnificativ. Alex Garland a reușit această performanță în 2014 cu doar trei actori într-un film incredibil de imprevizibil. Annihilation nu mai este bazat pe un scenariu original al lui Garland, dar ecranizează sub aceeași regie un roman de succes înfricoșător.

Iminentul Annihilation va avea la bază romanul cu același nume al lui Jeff VanderMeer. Povestea detaliază experiența unei călătorii într-un univers supra realist. Primul teaser pentru viitoare peliculă a fost publicat în luna septembrie a acestui an, dar noul trailer te ajută să înțelegi mult mai bine despre ce va fi vorba în ecranizare.

O mare parte din povestea filmului se desfășoară în Area X, o zonă incredibil de ciudată ce pare să-ți aducă aminte de Avatar dintr-un punct de vedere, dar într-un mod horror, mai mult decât fantastic. Rolul principal va fi interpretat de Natalie Portman. Personajul ei este un expert în biologie ce începe trailerul printr-o interogare vizavi de experiențele prin care a trecut.  Benedict Wong, cunoscut publicului de la noi pentru rolul din Marco Polo pe Netflix joacă în Annihilation rolul personaei responsabile de investigația evenimentelor desfășurate în Area X.

Intriga filmului este dată de soțul expertei în biologie interpretat de Oscar Isaac. În momentul în care acel personaj se ambiționează să iasă din rezervație pentru a explora împrejurimile, se întoarce acasă foarte bolnav. În speranța că fi găsit un remediu sau o logică pentru afecțiunea sa, este inițiată o nouă expediție în necunoscut. Apogelul trailerului este dat de o afirmație a lui Natalie Portman încercând să explice ce se întâmplă în mediul înconjurător inexplicabil.

Conform acesteia, Area X nu distruge totul, ci creează ceva nou. Premiera filmului Annihilation va avea loc pe 23 februarie 2018.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele