21 feb. 2018 | 07:49

Netflix dezminte zvonurile despre Stranger Things

ACTUALITATE
Netflix dezminte zvonurile despre Stranger Things

Fanii serialului Stranger Things au avut motive serioase să se sperie la începutul acestei săptămâni, dar se pare că a fost vorba de niște zvonuri nefondate.

Regizorii joacă un rol foarte important în filme. Datorită unui anumit stil vizual, a unor particularități de coloristică și mișcare a camerei, lung metraje sau seriale ajung să fie identificate cu creatori precum David Fincher sau Tony Scott. Dacă ai văzut suficient de multe filme regizate de Fincher, era foarte ușor să-ți dai seama că primele episoade din House of Cards sau Mindhunter sunt realizate de același regizor.

Pornind de la premisa de mai sus, în momentul în care afli că regizorul sau regizorii tăi preferați părăsec distribuția unui serial, ai multe motive de îngrijorate. Tranziția către un nou creator s-ar putea reflecta într-un set de schimbări pe care nu ți le dorești. Din păcate, în ultima perioadă, au existat mai multe astfel de zvonuri în legătură cu Stranger Things.

Frații Duffer și-au propus să părăsească proiectul Stranger Things de la Netflix după cel de-al treilea sezon. Aceasta a fost informația publicată de Moviefone pornind de la o sursă anonimă apropiată de subiect. Zvonurile respective au luat rapid amploare și au fost preluate de mai multe publicații de încredere.

Fanii au fost atât de emoționați în privința destinului îndrăgitului serial, încât au început să bombardeze contul oficial de Twitter al Netflix. Din fericire, nu a durat foarte mult până când, în final, a fost publicată postarea de mai jos. Astfel, Netflix a desființat orice speculații legate de plecarea lui Matt și Ross Duffer din producția viitoarelor sezoane. Din câte se pare frații Duffer au un contract destul de serios cu Netflix care îi obligă să mai realizeze cel puțin două proiecte împreună pentru gigantul din streaming.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele