07 apr. 2018 | 11:24

Mesaje și urări de Paște pe care să le trimiți în locul celor banale

Generalist
Mesaje și urări de Paște pe care să le trimiți în locul celor banale

Ce vremuri nebune am trăi, dacă mesajele de Paște n-ar începe cu „fie ca…”. Așa că în locul banalului, ți-am făcut listă cu soluții pentru urări de Paște.

Ca să dai un mesaj bun de Paște, trebuie doar să te chinui puțin și să nu iei copy – paste ce ți-a venit ție pe SMS. Cum vorbim deja de tehnologii mai avansate, poate că SMS-ul e depășit, cum e sunatul. Urări de Paște poți să faci în numeroase moduri.

La o privire sumară asupra tehnologiei, poți să trimiți videouri personalizate în stil Animoji (dacă ai un iPhone X). O funcție similară există și pe Samsung Galaxy S9, se numește AR Emoji. Mesaje inspirate de Paște poți să mai trimiți pe Facebook Messenger cu stickere, GIF-uri și altele asemenea. Totodată, poți să faci urări prin Facebook Messenger sub formă de meme. Am scris de mai multe aplicații potrivite. Mai jos ai câteva aplicații.

Mesaje de Paște cu aplicație pentru Android

Dacă ai un telefon cu Android și vrei să le trimiți celor dragi mesaje cu gânduri bune de Crăciun sau de Revelion, aplicația „Mesaje de sărbători” e exact ceea ce cauți. Ți-e utilă și în alte zile de sărbătoare ale anului.

Are un meniu cu categorii din care poți alege sărbătoarea pentru care vrei să-ți fie afișate urări. Acum e vorba de Paște, mai spre finalul anului sunt Crăciunul și Revelionul. Aplicația poate fi descărcată din Play Store.

Urări de Paște printr-o aplicație de iPhone

Dacă ai iPhone, ai și aici o aplicație dedicată. Poți încerca „SMS de sărbători”. Are o interfață simplă și îți pune la dispoziție o mulțime de mesaje cu care să-i bucuri pe apropiați. Firește, aplicația vine și cu mutle alte urări, pe lângă clasicele mesaje de Paște, astfel că ai de unde alege. O poți descărca din App Store.

[readmore]

Mesaje și urări de Paște pe net cu site dedicat

Dacă nu ai un telefon cu Android la îndemână, sau dacă vrei pur și simplu să cauți urări pentru sezonul sărbătorilor pe net, atunci site-ul felicit.net este ideal. Poate că la capitolul design nu este ceea ce ai vrea, dar își face treaba de care ai tu nevoie. Așa că pune la păstrare și de Paște nu mai da mesaje banale.