Top 5 aplicații pentru Facebook Messenger care merită instalate

Top 5 aplicații pentru Facebook Messenger care merită instalate

Facebook a implementat în aplicația de Messenger o serie de aplicații pe care le putem instala pentru presăra conversația cu gif-uri amuzante sau selfie-uri editate rapid.

După cum știți, Facebook a introdus de ceva vreme posibilitatea de a instala niște add-on-uri în aplicația de Messenger de pe dispozitivele mobile. Dacă la început erau doar câteva, de curând Facebook a mai introdus o serie de aplicații, acum fiind disponibile în jur de 40.

Aplicațiile disponibile pentru Facebook Messenger ne stimulează imaginația și ne înfrumusețeaza conversațiile. Cu ajutorul gif-urilor, pozelor, video-urilor sau clipurilor audio pe care le introducem în conversație putem să devenim mai expresivi ca niciodată.

Facebook Messenger Ultratext

Prima aplicație disponibilă pe Facebook Messenger pe care o recomandăm se numește ultratext și este foarte amuzantă. Dacă vreți să subliniați ceva în discuțiile voastre, puteți realiza foarte rapid un GIF din două sau mai multe cuvinte, cu diferite culori și fonturi.

Partea proastă este că cele mai interesante fonturi sunt disponibile contra cost, însă prețul este foarte mic, așa că dacă vă place foarte mult puteți face o investiție minimă pentru amuzamentul vostru.

Puteți instala aplicația pentru Android direct de AICI, iar pentru iPhone AICI.

Facebook Messenger Giphy

Dintre toate aplicațiile disponibile pe Facebook Messenger, Giphy pare să fie cea mai de succes. GIF-urile sunt „sarea și piperul” unei conversații haioase. De la începutul implementării aplicațiilor pe Facebook Messenger, această aplicație a fost prima adoptată în număr mare de către utilizatori.

Tot ce puteți face cu aplicația este să căutați printre multe GIF-uri imaginile voastre favorite și să le trimiteți prietenilor.

Dacă folosiți Android puteți descărca aplicația de AICI, pentru cei cu iPhone este disponibilă AICI.

Facebook Messenger

Facebook Messenger Stickered

O altă aplicație foarte populară și haioasă pentru Facebook Messenger este Stickered. Peste o poză poți adăuga diferite desene sau animații, îți poți pune ochelari sau inimioare în jurul tău.

Aplicația a cunoscut un asemenea succes încât chiar și cele mai importante jucătoare de tenis ale lumii au folosit-o, inclusiv Simona Halep.

Dacă aveți Android puteți descărca aplicația de AICI, iar pentru cei cu iPhone AICI.

simona halep stickered

Facebook Messenger PingTank

PingTank este o aplicație pentru Facebook Messenger cu ajutorul căreia poți adăuga o animație GIF peste o fotografie făcută de tine. Ai o mulțime de aplicații amuzante dintre care poți alege.

Pentru Android poți descărca aplicația de AICI, iar pentru iPhone de AICI.

Facebook Messenger

Facebook Messenger Memes

O altă aplicație pentru Facebook Messenger, poate nu la fel de populară ca cele de mai sus, dar la fel de haioasă este Memes. Ironia și glumele se pot transmite mult mai interesant și folosind mai multă imaginație atunci când folosești un meme.

Ai disponibile în aplicație cele mai cunoscute meme-uri pe care poți să adaugi tu textul înainte de a-l trimite partenerului de conversație.

Poți descărca aplicația de AICI.

Facebook Messenger

Citește și: