Mesaje de Paște: Urări și felicitări simpatice, trimise cu ajutorul unor aplicații

Mesaje de Paște: Urări și felicitări simpatice, trimise cu ajutorul unor aplicații

Dacă vrei să le trimiți celor dragi mesaje de Paște și alte urări în mesaje, dar nu ai inspirație, noi te ajutăm cu recomandări de aplicații pentru smartphone.

Când vine vorba de sărbători, nu strică să le trimiți câteva gânduri bune unor persoane dragi, dar dacă ești în pană și nu știi ce urări de Paște să le faci, noi te ajutăm. Mai jos avem trei recomandări de aplicații pe care te poți baza dacă vrei să-ți surprinzi apropiații.

Urări de Paște: Holiday Wishes (Android)

Dacă ai un telefon cu Android la dispoziție și vrei să ai la îndemână o listă cu mesaje de Paște care să te ajute zilele următoare, atunci aplicația Holiday Wishes este ideală. Deși aceasta pornește inițial cu urări în limba engleză, trebuie doar să apeși pe steag și să apeși pe cel românesc, pentru a comuta la urările de care ai nevoie. De asemenea, aplicația este utilă și cu alte ocazii, cum ar fi de Crăciun, de Revelion, de Dragobete, sau la evenimente mai speciale, cum ar fi nunți sau botezuri, așa că nu strică să o ai în preajmă. Poți descărca aplicația Holiday Wishes de aici.

Mesaje de Paște: SMS de sărbători (iOS)

Utilizatorii de iPhone-uri nu sunt lăsați la greu, astfel că ai la dispoziție o aplicație pentru urări de Paște și pe iOS. Aplicația SMS de sărbători vine cu o interfață simplă și îți pune la dispoziție o mulțime de mesaje cu care să-i bucuri pe apropiați. Firește, aplicația vine și cu mutle alte urări, pe lângă clasicele mesaje de Paște, astfel că ai de unde alege, fie că ai nevoie doar acum de aplicație, fie că vrei să trimiți mesaje și de alte sărbători importante. Aplicația SMS de sărbători poate fi descărcată de aici.

Urări de Paște: Messages Happy Easter (Android)

Aplicația Messages Happy Easter nu este strict pentru mesaje și urări de Paște, ci pentru felicitări. Aplicația conține o mulțime de imagini tematice pentru Paște, pe care le poți trimite celor dragi, transformând felicitările clasice într-unele digitale. Tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre imagini, apoi să alegi modul în care vrei să o împărtășești cu altcineva. Poți descărca aplicația Messages Happy Easter de aici.

Citește și:
Etichete: