Cum te plimbi cu Mario pe Google Maps în weekend

Cum te plimbi cu Mario pe Google Maps în weekend

Cred că majoritatea copiilor au îndrăgit jocurile Super Mario în copilărie. În martie, Google vrea să îți aducă aminte de acele vremuri fără griji, astfel a colaborat cu Nintendo și l-a adus pe Mario pe Google Maps.

Până pe 18 martie, Mario te poate călăuzi oriunde vrei tu să mergi. Cei de la Google au spus că au vrut să-l sărbătorească pe instalatorul mustăcios și au colaborat cu Nintendo ca Mario să îți țină companie pe drum.

Cum poți să faci rost de Mario pe Google Maps? În primul rând, trebuie să te asiguri că ai actualizată aplicația Google Maps. Este disponibil atât pe Android, cât și iOS. Spre deosebire de alte aplicații și noutăți, Google n-a mai limitat la propriul sistem de operare.

După ce ți-ai actualizat aplicația, poți să o deschizi și să introduci adresa dorită. Apoi, apasă pe butonul albastru de “direcții” din josul ecranului. Acum ar trebui să poți să alegi un mijloc de transport cu care să te deplasezi. Bine, e doar unul disponibil. Pentru cei cărora le place să meargă pe jos, cu bicicleta sau cu mijloace de transport în comun, Mario e doar pe modul de navigare auto.

Odată ce ai apăsat pe navigarea auto, ar trebui ca în dreapta butonului de “start‘ să vezi o căsuță cu semnul întrebării. Dacă apeși pe aceasta, îți va apărea o imagine cu Mario în Go-Kart care îți oferă opțiunea de a îl lua cu tine la plimbare. Apoi trebuie doar să dai click pe butonul de start și se va mișca odată cu tine.

[readmore]

Cei de la Google le reamintesc șoferilor să conducă prudent și să nu arunce banane pe drum în viața reală. Dar e o ocazie bună să-ți aduci aminte de acest personaj și să ai un companion cel puțin diferit până ajungi la destinație.