La Jocurile Olimpice de Iarnă au fost prezervative angro pentru sportivi

La Jocurile Olimpice de Iarnă au fost prezervative angro pentru sportivi

Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 se desfășoară în Coreea de Sud între 9 și 25 februarie. Aceasta este ediția cu numărul 23 și majoritatea competițiilor vor fi în localitatea Pyeongchang.

Unde sunt sportivi, cum e cazul la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018, e și ocazia de bârfe. În acest caz, de numărul de prezervative care au ajuns la acești atleți. Sunt aproape 3.000 de sportivi, iar aceștia ar fi primit circa 110.000 de prezervative pe perioada competiției.

Poate ți se par multe. La un calcul simplu rezultă că la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 au fost distribuite circa 37 de prezervative pentru fiecare sportiv. Poate unii le folosesc, poate nu, dar cert e că au fost din plin. Totuși, nu-i record mondial. Cel mai mare număr de prezervative în timpul unor Jocuri Olimpice a fost în 2016, la Rio. Atunci, au fost distribuite 450.000. Totuși, era și teama de virusurile din Brazilia, de unde și grija mai mare.

Ca fapt divers, prezervativele au fost distribuite sportivilor prima dată în Seul, 1988, la Jocurile Olimpice. Anul acesta, producătorul de prezervative Convenience a făcut cea mai mare donaţie. Nu se aşteaptă ca sportivii să le folosească pe toate, dar nici nu se supără.

Un alt fapt divers e că sportivii, o parte dintre ei, au folosit Tinder ca să cucerească ceva cât petrec timp la Jocurile Olimpice de Iarnă. Ei au acces gratuit la varianta Gold și astfel pot să vadă cine le-a apreciat profilul, pot să revină la persoana precedentă ca să-și ia aprecierea înapoi sau s-o aprecieze corect, dar au și un număr mai mare de super like-uri. Firesc, Tinder a înregistrat o creştere de 1.850% a persoanelor care apelează la Tinder Passport.

Passport, așa cum îi zice și numele, îți permite să-ți schimbi locația. Implicit, dacă știi că te duci la Jocurile Olimpice de Iarnă, îți fixezi dinainte locația acolo, iar când ajungi ai deja un set bun de match-uri.

Citește și:
Sursa: BBC