Un iPhone X extrem de rezistent: pierdut în râu o săptămână și încă bun

Un iPhone X extrem de rezistent: pierdut în râu o săptămână și încă bun
Sursa foto: YouTube

Apple are telefoane mai rezistente la apă decât s-a crezut inițial. Un iPhone X a fost pierdut într-un râu și, chiar dacă a stat sub apă o săptămână, încă era funcțional după ce a fost recuperat.

Ai mai avea vreo speranță că-ți vei recupera telefonul mobil după ce l-ai pierdut într-un lac sau un râu? Dar te-ai mai aștepta să fie funcțional după ce, să zicem, printr-o minune, l-ai recupera? Probabil că nu, ai crede că e imposibil.

iPhone X demonstrează că nimic nu e imposibil când vine vorba de Apple. O tânără, care și-a pierdut un telefon iPhone X în apa adâncă a unui râu, a avut marea surpriză să-i fie returnat după o săptămână și încă mai funcționa. Probabil se consideră cea mai norocoasă persoană din lume.

Fata și-a pierdut smartphone-ul când a mers în vacanță să vadă Marele Canion. Și-a scăpat iPhone X în apa adâncă din Salt River, din Arizona, fără vreo speranță că-l va mai recupera vreodată.

YouTuberul Dallas, care deține canalul de YouTube Man + River, obișnuiește să se scufunde în acest râu pentru a vedea ce obiecte su mai pierdut oamenii. De regulă, găsește tot felul de obiecte banale, dar, de această dată, norocul i-a scos în cale un prețios iPhone X.

Dallas a desfăcut apoi telefonul pentru a se usca piesele din interior și l-a lăsat așa trei zile, pentru că a stat sub apă poate chiar mai bine de o săptămână. Când s-a uscat, l-a pus la încărcat.

Surpriză! Telefonul funcționează perfect și astăzi, iar YouTuberul a reușit să dea de urma proprietarului și i l-a înapoiat.

Dacă povestea lui Dallas și a fetei este reală, atunci iPhone X tocmai a depășit niște standarde și recorduri. iPhone X a fost testat de cei de la Apple să reziste sub apă doar 30 de minute, la o adâncime de doar un metru.
Având în vedere condițiile vitrege în care a „supraviețuit” acest iPhone, trebuie să recunoaștem că Apple are, probabil, cele mai durabile telefoane concepute vreodată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Pocket Now
Etichete: