Copia românească de iPhone X, lansată oficial. Ce aduce noul Allview

Copia românească de iPhone X, lansată oficial. Ce aduce noul Allview

Allview Soul X5 Pro ajunge, în sfârșit, pe piață, după ce în ultima perioadă am avut parte de mai multe teasing-uri cu privire la telefon.

Treaba n-ar fi treabă dacă n-am avea și noi un telefon cu ecran crestat, iar dacă ai simțit vreodată că e un gol pe piață din acest punct de vedere, Allview Soul X5 Pro vine să schimbe lucrurile. Telefonul are display cu crestătură, se desfășoară pe o diagonală de 6,2 inci și are rezoluție Full HD+.

Telefonul se laudă și cu o cameră IR pe noul telefon, care facilitează funcția de deblocare facială. Aceasta ajunge, astfel, în premieră pe un telefon Allview. Inteligența artificială și algoritmul de procesare a fețelor realizează o hartă 3D a chipului tău, iar producătorul promite că nu vei putea păcăli sistemul cu poze, așa cum se întâmplă chiar și la case mai mari.

În ceea ce privește camerele foto, sistemul dual are un senzor de 16 megapixeli, alături de unul de 5 megapixeli, în timp ce camera pentru selfie-uri oferă tot un senzor de 16 MP.

La baza telefonului stă un procesor MediaTek, modelul Helio P60. Noul procesor ar trebui să fie cu 70% mai performant decât cele din generațiile anterioare, așa că poate oferi suportul necesar pentru inteligența artificială, printre altele.

Allview Soul X5 Pro vine cu asistentul vocal în limba română, AVI, iar acesta ar trebui să-ți facă viața mai ușoară. Asta dacă te dai în vânt după asistenții virtuali. Bateria telefonului are 3.000 mAh și telefonul poate fi încărcat pe USB-C, dar și wireless.

Momentan, telefonul poate fi luat la precomandă de la Allview, iar prețul este de 1.499 de lei. Odată cu telefonul, vei primi cadou și o boxă V-Bass.