iPhone X Plus și iPhone 9, dezvăluite într-un clip care îți arată diferențele

iPhone X Plus și iPhone 9, dezvăluite într-un clip care îți arată diferențele

Un posibil iPhone X Plus și un iPhone 9 au fost dezvăluite într-un nou videoclip pentru fanii înrăiți care nu mai pot dori nici noaptea de curiozitatea cu privire la designul viitoarelor telefoane Apple.

De șase luni tot se zvonește și apar tot felul de clipuri video pe rețelele sociale în care apar versiuni, concepte și machete cu cele trei modele de iPhone care s-ar putea să apară anul acesta.

Un lucru e cert: fanii Apple sunt înnebuniți și au ajuns să-și imagineze tot felul de caracteristici și specificații până când apar primele confirmări oficiale din partea gigantului din Cupertino.

Un nou videoclip publicat pe Instagram și pe 9to5Mac arată un posibil iPhone X Plus, cu ecran cu diagonala „monstru” de 6,5 inci, dar și un posibil iPhone 9, cu ecran de 6,1 inci. Acesta din urmă s-a preconizat că ar fi, de fapt, varianta pentru „săraci” a lui iPhone X, dar acum, băiatul acesta care a realizat și publicat clipul ne spune altceva.

Ideea e că el a mai publicat și înainte lucruri aparent puerile de acest gen, dar care, în cele din urmă, s-a dovedit că a avut dreptate și de-aia îl dezvăluim și noi aici.

Modelul cu diagonala ecranului de 6,1 inci este așa-numitul iPhone 9, are o singură cameră foto principală și este mai mare decât actualul iPhone X, care are 5,8 inci. Cel puțin, așa reiese din imagini.

La rândul său, iPhone X de 6,5 inci pare să aibă aceeași dimensiune ca iPhone 8. Informația asta se tot repetă, în toate preview-urile și e, probabil, cea în care ne punem cea mai mare nădejde.

În plus, începe să se clarifice zvonul cu privire la posibila integrare a trei camere principale. În clipul de mai jos pare să nu fie nici vorb de așa ceva, cum, de altfel, nici eu n-am crezut. Cel de-al treilea „punct” ce pare a fi o cameră, este, de fapt, lumina LED a blițului. Și sincer, e și mai multă logică în această ipoteză.

Iar dacă ne întoarcem la designul părții frontale, adică la ecran, observăm că iPhone X Plus și iPhone 9 sunt similare actualului iPhone X. Diferă doar prin mărime, dar crestătura (notch) rămâne acolo. Dar este un notch cu Face ID. Și da, iPhone-ul de 6,1 inci va avea în dotare un ecran LCD, nimic special, doar e considerat modelul ieftin (dar nu atât de ieftin pe cât te-ai aștepta, oricum).