iPhone X Plus apare în schițe detaliate care îți arată designul

iPhone X Plus apare în schițe detaliate care îți arată designul

Primele imagini schematice cu viitoarele modele iPhone X Plus și iPhone X varianta ieftină au fost publicate și dezvăluie cum vor arăta telefoanele.

După cum am mai spus, anul acesta sunt așteptate încă trei versiuni ale lui iPhone X, dintre care unul va fi mai mare decât modelul actual, iar altul va avea un preț mai accesibil.

Două imagini schematice cu iPhone X Plus și iPhone X pentru „săraci” dezvăluie nu doar designul pe care-l vor avea telefoanele, ci și câteva dintre specificațiile pe care le putem desluși din scheme.

Cum va arăta iPhone X Plus, un telefon Apple de 6,5 inci

iphone x ecran 6,5 inci

Să luăm pentru început rincipala atracție și cel mai așteptat iPhone de anul acesta. Viitorul model va avea un ecran OLED cu diagonală de 6,5 inci și raport de aspect de 19:9. Asta înseamnă că va avea următoarele dimensiuni: 157.2 x 77.1 mm. Va fi mai compact decât actualul iPhone 8 Plus, care are 158.4 x 78.1 mm.

Zvonurile spun că iPhone X, modelul de top, va avea un șasiu din oțel inoxidabil, la fel ca actualul model, dar va mai greu decât iPhone 8 Plus, care are 202 g. E și normal, având în vedere că va fi cel mai mare smartphone al Apple.

De asemenea, pe spatele telefonului se observă o cameră triplă, dar nu se distinge și blitul. Deocamdată nu se știe care va fi rolul celei de-a treia camere foto, dar ne va fi dezvăluit curând, sau atunci când va fi lansat pe piață.

iPhone X pentru „săraci” cu ecran de 6,1 inci

iphone x ecran 6.1

Apple pare că se gândete anul acesta și la clienții care nu-și permit să dea atât de mulți bani pe un iPhone X, dar nu-ți imagina că va fi un preț chiar atât de accesibil. Vezi aici prețurile pe care le vor avea viitoarele trei modele.

Imaginea schematică cu telefonul de buget arată că va fi prevăzut cu un ecran cu diagonală de 6,1 inci, dar o singură cameră și Face ID 1.0. De asemenea, pare că va avea și o crestătură (notch) ceva mai mare decât modelul de 6,5 inci. Dimensiunile lui vor fi 147.12 x 71.52mm, deci pare mai „înalt” decât actualul model.

Citește și:
Sursa: GSM Arena