Viitorul iPhone SE 2 ar putea readuce jack-ul clasic de căști

Viitorul iPhone SE 2 ar putea readuce jack-ul clasic de căști

Cu toate că jack-ul de căști de 3,5 mm a dispărut de pe iPhone, acesta s-ar putea reîntoarce, dacă imaginile apărute pe internet sunt adevărate.

Decizia celor de la Apple de a renunța la jack-ul clasic de căști a fost întâmpinată de o mulțime de critici la vremea respectivă, dar asta nu i-a împiedicat și pe alți producători de telefoane să se ”inspire” și să facă aceeași schimbare.

În imaginile de mai jos, însă, vedem ceea ce pare a fi un iPhone SE 2, care are spate de sticlă, dar și jack de căști de 3,5 mm. La fel ca în cazul actualului model SE, pare că designul este inspirat de modelul iPhone 5.

În informațiile apărute pe internet despre noul telefon se vorbește și despre faptul că smartphone-ul va fi capabil de încărcare wireless, ceea ce îl aduce la același nivel cu modelele 8 și X.

iphone se 2 jack casti

Zvonurile din ultima vreme au vorbit din ce în ce mai mult despre apariția unei variante noi a clasicului iPhone SE. Cu un ecran de 4 inci, modelul curent este cel mai mic pe care îl oferă Apple, dar și cel mai ieftin.

Următorul eveniment important al Apple este WWDC, care are loc la început de iunie, iar acesta ar putea fi un moment bun pentru ca producătorul să prezinte un nou smartphone. În martie, în apropierea aniversării lui SE, Apple a găzduit un eveniment special, unde a lansat un iPad care pune accentul pe funcții utile elevilor. Tocmai de aceea, e foarte probabil ca iPhone SE 2 să fi fost amânat până la WWDC, astfel încât iPad-ul să aibă momentul său de glorie.

Deși Apple a renunțat la jack-ul de căști pentru modelele de top, SE 2 pare să revină la tradiție, iar asta e destul de logic. Telefonul low-cost este o șansă bună pentru ca Apple să se afirme pe piețele emergente, iar compania e probabil conștientă că utilizatorii vor o soluție simplă când vine vorba de căști.

Citește și: