iPhone SE 2 va apărea peste câteva luni, la WWDC 2018

iPhone SE 2 va apărea peste câteva luni, la WWDC 2018

iPhone SE 2 ar putea fi soluția perfectă de actualitate dedicată celor care au refuzat să adopte terminale cu diagonala de 4,7 inci, precum iPhone 8.

În ultimii ani, dacă ești un internaut cu mâinile mai mici care își dorește un smartphone de top, nu prea ai avut opțiuni spre care să te orientezi. Un telefon cu un ecran de patru inci este perfect pentru o mare de utilizatori, de la elevi de clasa a opta până la pensionari. Din păcate, acele aparate, surprinzător de confortabile de utilizat cu o singură mână, au fost înlocuite de creații semnificativ mai mari.

iPhone SE a fost ultimul telefon decent cu o configurație bună și un design care se preta de minune pentru utilizarea cu o singură mână. Din acest motiv, mulți speră la o versiune actualizată a gadgetului lansat în martie 2016. Pe marginea acestui subiect, Apple nu a oferit nici un fel de informații. Ca urmare, tot ce ajunge pe internet despre iPhone SE 2 este un zvon și trebuie perceput cu un grad sporit de reticență.

Cele mai noi speculații despre iPhone SE 2 au fost postate online de către cei de la Cult of Mac, pornind de la o sursă din China. Dacă se confirmă, mult așteptatul smartphone va fi lansat la mijlocul acestui an, cu ocazia WWDC 2018. În trecut, conferința asociată dezvoltatorilor de soluții software Apple nu a fost asociată cu lansări de hardware, dar au mai existat câteva excepții.

iPhone SE 2 se pare că va fi construit în jurul unui SoC Apple A10, va avea 2GB RAM și o memorie de 32GB sau 128GB. Dimensiunile fizice ale aparatului vor rămâne cele de la iPhone 5, dar ecranul va fi un pic mai mare, de 4,2 inci. Cei câțiva milimetri în plus de suprafață utilizabilă se vor datora micșorării ramelor de pe laterale, de sus și de jos. Este foarte puțin probabil să incorporeze senzorii necesari pentru Face ID, dar spatele s-ar putea să fie de sticlă pentru a facilita încărcarea wireless. WWDC 2018 este programat pentru 4-8 iunie 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: