Cele mai amuzante poze făcute în Photoshop îți arată că totul e posibil

Cele mai amuzante poze făcute în Photoshop îți arată că totul e posibil

Există un concurs al celor mai reușite și amuzante fotografii realizate în Photoshop, iar mai jos găsești viziunea câștigătorilor.

Ca să fii expert în Photoshop ai nevoie de câțiva ani de pregătire și experiență, deși programul în sine pare accesibil la prima vedere. Pe lângă zecile de layere pe care trebuie să le deschizi, mai ai nevoie de multă imaginație și creativitate ca fotografia finală să nu pară „trasă de păr”.

Ei bine, există câțiva astfel de experți care știu cu ce se mănâncă Photoshopul, iar pentru asta au fost premiați, atât ei, cât și fotografiile realizate. Partea bună e că nouă ne rămân câteva imagini la care se ne amuzăm. De la Donald Trump care pare că e certat cu apa și până la pisica multicoloră, care te sperie puțin, asta au reușit experții Photoshop să facă cu ele.

Donald Trump și sticla cu apă

Nu e ușor să bei dintr-o sticlă când ești obișnuit cu paharul, iar asta e, probabil, și scuza liderului american. Fotografia cu el chinuindu-se parcă să bea apă a fost destul de virală la vremea ei, însă acum un expert în ale instrumentelor din Photoshop i-a dat o nouă formă. Amuzant e că, dacă Trump se afla în ipostaza dată de expert, ar fi avut o scuză pentru fața sa.

Cartea care te înfrumusețează. Sau nu!

O tânără a creat o iluzie optică destul de bună apărând într-o fotografie cu o carte în mână, pusă în dreptul feței, dar care-i completa perfect trăsăturile ei. Sincer, cred că i-a luat ceva timp să ajusteze cartea, astfel încât să nu existe nicio discrepanță. Asta până un expert Photoshop a văzut „potențialul” fotografiei și i-a adus îmbunătățiri. Astfel a ieșit ce a ieșit.

Pisica sfântă de la zeul Photoshop

Nu cred că ai auzit de vreun animal care să fie sfânt. Mă rog, nu în creștinism. În orice caz, o pisică, din cap până în picioare colorată, și-a găsit parcă un loc mai bun, datorită unui expert Photoshop care a văzut în ea potențial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: