10 dec. 2017 | 09:30

Imagini care-ți arată cât de mult a râs internetul de Donald Trump

ACTUALITATE
Imagini care-ți arată cât de mult a râs internetul de Donald Trump

Niciun an nu a trecut de când Donald Trump și-a luat în primire mandatul de la Casa Albă, dar acțiunile sale au făcut ca social media să explodeze.

Trump a atras atenția lumii direct din prima zi de la Casa Albă. Poate că e greu să te ridici la nivelul lui Obama, ținând cont că a fost îndrăgit de marea majoritate a oamenilor din toate colțurile lumii, dar chiar și așa, Trump se poziționează la extrema cealaltă și a arătat asta în repetate rânduri. De la pozițiile combative împotriva celor care-l nemulțumesc sau de a căror față nu-i place, până la abordările neconvenționale pentru promovarea politicilor pe care le favorizează, Trump este vedeta internetul și nu neapărat în sensul bun al cuvântului.

Prima întâlnire a lui Trump cu Papa Francis, în mai

Nici nu mai trebuie menționat că întâlnirea dintre cei doi a fost una ”rigidă”. Ei s-au contrazis frecvent în ceea ce privește problemele legate de emigrare și schimbările climatice, iar asta s-a văzut în fotografiile care au apărut imediat pe net. Internauții au comparat întâlnirea lui Obama cu Papa, iar Donald a fost imediat pus la zid.

Strângerea de mână la inaugurarea lui Emmanuel Macron

Când președintele francez și-a luat mandatul în primire, Trump a apărut în peisaj, bineînțeles. În orice caz, strângerea de mână a celor doi a fost deliciul întâlnirii. În timp ce Macron părea relaxat și neintimidat de prezența președintelui american, Trump avea ”fălcile încleștate” și dorind să-l intimideze. Că i-a ieșit, că nu i-a ieșit, nu mai contează. Cert este că poza a ajuns virală.

Trump privește direct spre eclipsa de Soare

La Soare te poți uita, dar la Trump ba. Cam asta a vrut să arate liderul american. În ciuda avertismentelor stricte ale oamenilor de știință, președintele s-a uitat direct la eclipsa de Soare, iar fața lui și, implicit, ochii au cam suferit. Sau, mă rog, asta am văzut noi pe internet.

Trump nu a avut un camion când era mic și s-a văzut asta

În martie, Trump s-a întâlnit cu Asociația Americană de Transporturi la Casa Albă a vrut, probabil, să fie amuzant, dar, mai degrabă, a părut ridicol. Trump s-a distrat ca un copil mic când s-a urcat într-un camion și a dat de volan.

Când ți-e sete ca Trump nu ții cont că rostești un discurs

Deși ai crede că Trump este trup și suflet când își rostește discursul, lucrurile nu stau atât de bine. În timpul campaniei din 2016, din Florida, Trump a simțit că i se usucă gura și și-a întrerupt activitatea să se hidrateze.

Prima întâlnire cu Vladimir Putin

Prima întâlnire dintre Trump și Putin a fost destul de tensionată, ținând cont că liderul american era și este investigat de Congres și FBI și asta pentru că se crede că Kremlinul a intervenit în alegerile americane și în campania acestuia. În orice caz, pozele apărute în online arătau că Trump se lăuda cu poziția sa, dar și cu politica externă, în timp ce Putin abia se abținea să nu se uite la ceas să vadă cât trebuie să mai pară atent la ce i se zice.

Nici măcar soția lui nu vrea să-l țină de mână

Toate bănuielile internetului au avut un răspuns odată cu apariția acestor poze. Melania a refuzat oferta soțului ei de a se ține de mână în timp ce se afla în vizită în Israel. În altă situație, Melania și-a ridicat imediat mână, părând că vrea să-și aranjeze părul, când soțul ei a avut aceeași intenție.

Trump aruncă în mulțime cu o rolă de prosoape de bucătărie

Președintele Americii a vizitat Puerto Rico în octombrie, după ce mulți l-au criticat că nu a răspuns cum se cuvine după uraganul Maria. În acel moment, cel puțin 16 persoane au decedat ca urmare a furtunii, iar mii de persoane nu aveau acces la alimente, adăpost, apă sau electricitate.

După ce a plecat de pe insulă, Donald a avut o întâlnire televizată cu liderii portughezi, după care a vizitat o biserică. imediat după asta a început să arunce cu prosoape de hârtie în supraviețuitorii uraganului, lăudându-o pentru că e e foarte mare. Încă nu știm ce a vrut să demonstreze, dar sperăm că cineva i-a spus că nu e frumos ce a făcut.