Cel mai nou film Harry Potter îți aduce o altfel de poveste

Fanii Harry Potter din întreaga lume sunt în extaz, după ce „Voldemort: Origins of the Heir” a fost urcat pe YouTube. Filmul este produs chiar de câțiva dintre ei și a fost aprobat imediat de Warner Bros.

După luni de așteptare, producția completă este arătată tuturor pe cel mai popular serviciu de streaming gratuit. Vizionarea filmului nu-ți ia mai mult de 52 de minute din timpul tău, așa că poate tragi un ochi. Ecranizarea a fost inițial finanțată de Kickstarter. Totuși, Warner Bros. i-a forțat să-l scoată de pe internet, pentru că deține drepturile pentru filmele din franciză.

Ca să înțelegi de ce studioul de la Hollywood n-a fost de acord, trebuie să știi că actualul film e creat de un grup de fani. Această versiune proprie de film Harry Potter se concentrează pe apariția originile vrăjitorului întunecat Voldemort. „Voldemort: Origins of the Heir” este o aventură cu numeroase efecte digitale, decoruri elaborate și costume impecabile. Filmul urmărește un personaj original Grisha McLaggen, moștenitoarea unuia dintre cei patru fondatori ai Hogwarts, Godric Gryffindor.

Filmul este și plin de flashback-uri. McLaggen (Maddalena Orcali) este personajul central. Ea este capturată și interogată la începutul filmului, în timp ce încearcă să fure jurnalul lui Tom Riddle. Pe măsură ce ecranizarea este în desfășurare, primim bucăți din misterul pe care încearcă să-l rezolve. Se pare că este în căutarea lui Tom Riddle (Stefano Rossi), cunoscut sub numele de Voldemort, pe care îl cunoștea de la Hogwarts și cu care era apropiată.

Ea îl suspectează că ar fi implicat în moartea unui vrăjitor numit Hepzibah Smith.

Riddle manipulează și ucide în încercarea se a obține câteva lucruri, despre care afli pe parcursul filmului. Chiar dacă nu este o producție la fel de valoroasă și nu atinge nivelul de calitate al filmelor oficiale „Harry Potter”, „Voldemort: Origins of the Heir” este destul de interesant și impresionat, filmat în diferite locații italiene.

Citește și:
Sursa: The Verge