Google Pixel 3, dezvăluit în Android P: ce va avea special

Google Pixel 3, dezvăluit în Android P: ce va avea special

Google a dezvăluit iar, aparent întâmplător, noul posibil design al lui Google Pixel 3, care ar putea fi lansat pe piață anul acesta.

Încep să cred că nu mai e deloc întâmplător că apar informații subliminale cu privire la noul telefon al gigantului din Mountain View. Dar un anume Gordon Kelly de la Forbes pretinde că a descoperit cum va arăta Google Pixel 3.

Pasionat peste măsură de telefoanele Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, jurnalistul crede că secretul este ascuns în noul sistem de operare al companiei.

Noul Android P în versiune beta, ar putea ascunde în Settings > Sounds > Shortcut to Prevent Ringing, imagini cu un telefon cu design complet diferit de al celor lansate până acum de Google.

android p google pixel 3

E vorba de un model foarte subțire, cu ecran lipsit de margini și de acel „notch”. Dacă cei de la Google au de gând să lanseze anul acesta un telefon care să arate precum cel din schițele setărilor, ar putea fi prima companie din lume care îndeplinește toate cerințele actuale ale clienților când vine vorba de design.

Foarte mulți utilizatori își doresc din ce în ce mai mult un telefon cu ecran mare, lipsit de margini și de crestături, bretoane și alte accesorii care să acopere sau să trunchieze display-ul.
Jurnalistul în cauză a observat, însă, o mică problemă: telefonul respectiv nu pare să aibă vreo cameră foto frontală. Dar eu mă îndoiesc că Google ar vrea să renunțe la camera pentru selfie doar de dragul de a realiza un ecran complet lipsit de margini. Este doar un model generic, o schiță, nu ar trebui luată în serios, dar există câteva semne de întrebare.

android p google pixel 3

Odată cu lansarea Android P, cu siguranță compania va alege să-l includă și într-un telefon nou, capabil, de altfel, să susțină noul sistem de operare. În acel desen nu apar nici difuzoarele, dar astea pot fi mutate ușor pe marginea de sus sau de jos.

Citește și:
Sursa: Forbes