Google Pixel 3 va fi extrem de plictisitor, dacă se confirmă aceste imagini

Google Pixel 3 va fi extrem de plictisitor, dacă se confirmă aceste imagini

Google are un telefon excelent ca hardware și performanță. E însă cel mult mediocru ca design și construcție, un lucru care nu pare că va fi schimbat.

Google Pixel 3 va fi prezentat în octombrie. Va fi primul telefon lansat oficial cu Android P, noua versiune a sistemului de operare. Ce mai știm e că navigarea se va face prin gesturi, ca pe iPhone X, iar versiunea Pixel 3 XL va avea o crestătură în partea de sus a ecranului. Dincolo de asta, imaginile de mai jos îți arată cam cum va fi designul.

Google a reușit cu seria Nexus și, mai nou, cu Pixel să le arate celorlalți producători cam cum poate fi un telefon cu Android. Sigur, de cele mai multe ori a fost un model conservator. Pixel 2 s-a remarcat însă prin performanța camerei foto.

Ce știm despre Google Pixel 3 că va fi disponibil în două versiuni, ca anul trecut, și cel mai mic va avea ecran de 5,4 inci cu raport de aspect 18:9 Cel de-al doilea, mai mare, va avea ecran de 6,2 inci 19:9 cu o crestătură. Ambele teefoane vor avea procesoare Qualcomm Snapdragon 845 și un hardware bun per total.

Așa cum s-a întâmplat cu modelele precedente, și Pixel 3, și Pixel 3 XL vor fi diferite între ele, începând de la raportul de aspect. Totodată, portul pentru SIM va fi mutat la bază, lângă mufa de încărcare. Nuanțele de culoare vor fi diferite, dar deocamdată nu-i nicio cameră dublă pe niciunul dintre dispozitive.

În 2017, Google a demonstrat că poate replica prin software ceea ce Apple sau Samsung fac prin hardware pentru camera foto.

[readmore]

Lansarea este prognozată pentru 4 octombrie. Până atunci, te poți mulțumi cu aceste imagini și cu videouri care îți arată cam cum va fi la exterior telefonul. Deocamdată, e plictisitor și deloc dezirabil. Mai rămâne să vedem iPhone X 2018. Samsung Galaxy Note 9 va fi anunțat în august.

Citește și:
Sursa: Forbes