Cum ar putea arăta Google Pixel 3, conform detaliilor de până acum

Cum ar putea arăta Google Pixel 3, conform detaliilor de până acum

Google va lansa un nou telefon în toamnă. Până atunci vom avea un lung șir de zvonuri. Mulțumită celor disponibil acum, iată un concept deloc rău despre viitorul telefon.

Google Pixel ar putea fi un telefon mai popular, dacă ar reuși compania să-l livreze în mai multe țări. Chiar și așa, până acum s-a vândut în câteva milioane de unități. Totodată, e modelul care primește primul cele mai noi versiuni de Android. Așteptările de la Pixel 3 sunt mari, iar o certitudine e că va fi lansat, din nou, în două variante.

În imaginile de mai jos vezi un concept de design publicat pe Twitter de Phone Designer. Google Pixel 3 va fi modelul mai mic, cu un design clasic, pe când Google Pixel 3 XL (dacă numele vor rămâne acestea) e modelul cu crestătură și ecran mai mare. În aceste imagini vezi modelul XL. Primele informații despre noul telefon au apărut în Android P.

Fața este creată după pozele neoficiale ajunse online cu Google Pixel, dar spatele este creația autorului. Deocamdată, nu sunt informații despre o cameră duală. Google a evitat în 2017 acest trend, alegând să folosească un singur senzor și să se bazeze pe algoritmi (de inteligență artificială) pentru a reproduce efectul bokeh sau pentru calitate mai mare pentru pozele realizate noaptea.

Încă un amănunt despre care nu s-a zvonit nimic e cine va fi producătorul. În 2017, LG s-a ocupat de producția pentru Google Pixel 2 XL, în vreme ce HTC a fost responsabilă de celălalt. Producătorul taiwanez a oferit câteva funcții comune pentru propriul HTC, dar și pentru Pixel 2.

[readmore]

În 2018, ar putea fi iar vorba de același duo. Huawei a avut ocazia anul trecut să producă un model, dar a refuzat pe motiv că nu-și poate pune marca pe telefon. Altfel, mai sunt producătorii chinezi, ca Xiaomi sau Oppo, dar e foarte puțin probabil să se întâmple asta.

Google Pixel 3 XL (2)

Google Pixel 3 XL (1)

Citește și: