08 iun. 2018 | 10:18

Google Pixel 3 XL a ajuns online și e departe de a fi revoluționar

ACTUALITATE
Google Pixel 3 XL a ajuns online și e departe de a fi revoluționar

Google Pixel 3 XL este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri din a doua parte a acestui an, dar se pare că terminalul nu va veni la înaintare cu particularități foarte interesante.

Având în vedere ineficiența marilor producători de mobile de a mai păstra un secret, nu ar trebui să vină neapărat ca o surpriză valul de informații despre Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL care a ajuns online în ultimle săptămâni. Gigantul din Mountain View va continua și în 2018 tradiția începută în urmă cu aproximativ doi ani.

În teorie, terminalele de top de la Google ar trebui să ajungă în magazine la mijlocul lunii octombrie. Deși mai avem mult de așteptat până atunci, se pare că nu vor exista suprize partea de design. Conform fotografiilor publicate de curând, Google Pixel 3 XL va continua trendul acestui an dominat de smartphone-uri cu un breton în partea de sus.

Sunt șanse foarte mari va versiunea standard de Google Pixel 3 să vină la pachet fără acea particularitate.

Din spate, viitorul Google Pixel 3 XL nu este foarte diferit de Pixel 2 XL lansat în urmă cu aproximativ un an. Singura diferență constă în senzorul discret dintre blițul LED și camera principală. Nu este exclus ca acela să fie un microfon adițional, dar este greu să-ți dai seama.

În orice caz, dacă imaginile se dovedesc a fi autentice, reprezintă un gest foarte curajos din partea Google să nu includă două camere principale sau chiar trei, precum Huawei P20 Pro.

Pe partea din față a telefonul, în zona bretonului, par să fie incluse două camere de partea dreaptă și stângă a difuzorului. Nu este exclus ca una dintre ele să fie folosită pentru un mecanism elaborat de autentificare facială. În privința configurația hardware, prototipul din imagine are 4 GB RAM, o memorie internă de 128 GB și, cel mai probabil, un Snapdragon 845.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele