Samsung Galaxy Note 9 a fost testat înainte de lansarea sa oficială

Samsung Galaxy Note 9 a fost testat înainte de lansarea sa oficială

Samsung Galaxy Note 9 este cel mai așteptat smartphone al celei de a doua jumătăți a anului, iar noi detalii referitoare la aparat au făcut valuri online în ultimele săptămâni.

Cel mai recent set de particularități referitoare la Samsung Galaxy Note 9 a fost confirmat de către Eldar Murazin de la mobile-review.com. Din câte se pare, redactorul a avut ocazia să se joace destul de mult cu o versiune de pre-producție a mult-așteptatului terminal. Cu această ocazie, ne-a adus la cunoștință câteva particularități noi despre gadget, dar în mare parte, nu face decât să ne confirme zvonurile.

Samsung Galaxy Note 9 se anunță a fi un telefon destul de interesant din perspectiva funcționalității și abilităților sale. Din păcate, fanii brandului care au sperat că va veni cu vreo particularitate de design inovativă, vor fi dezamăgiți să afle că este surprinzător de similar estetic cu Note 8 lansat în urmă cu aproximativ un an. Din punctul de vedere al aspectului exterior, singura schimbare este legată de poziția senzorului de amprentă care este instalat sub camerele principale.

Fără să fie realizat dintr-o combinație mai deosebită de materiale, Note 9 pare să fie un pic mai greu în momentul în care îl iei în mână și are legătură cu faptul că baterie este mai mare decât în trecut, 4000mAh. În teorie, acea capacitate ar trebui să se reflecte în două – trei zile de utilizare departe de priză și aproximativ 23-25 de ore de vizionare video. Aceasta din urmă este o valoare pe care nu o veți mai vedea asociată unor mobile, cu atât mai puțin la luminozitate maximă, după cum se laudă Samsung.

În mod previzibil, interacțiunea cu interfața se desfășoară foarte lin datorită celui mai nou  SoC Exynos sau Snapdragon. Ajută și faptul că ar trebui să poate fi achiziționat cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB sau 8GB RAM și 512GB. Fotografiile imortalizate cu Galaxy Note 9 ar trebui să arate foarte bine datorită unui cumul de factori, printre care și prezența tehnologiei ISOCELL patentată de curând de sud coreeni.

Citește și: