Părinții angajează meditatori de Fortnite pentru copii

Părinții angajează meditatori de Fortnite pentru copii

Fortnite a ajuns să fie atât de popular, încât pentru unii devine o treabă foarte serioasă. Atât de serioasă încât unii copii au parte de antrenori pentru joc.

Fortnite și al său battle royale domină peisajul jocurilor în prezent, astfel că pentru unii devine un adevărat scop în viață să fie cei mai buni. Din această cauză, unii părinți sunt dispuși să cheltuie bani reali pentru ca puștii să devină mai buni în universul virtual. Sumele sunt similare cu cât ai plăti dacă te-ai duce la meditație, doar că aici primești meditații pentru joc.

Sarah E. Needleman, de la Wall Street Journal, a publicat un articol în care arată că părinții plătesc între 10 și 20 de dolari pe oră pentru ca odraslele lor să devină jucători mai buni de Fortnite. ”Apare presiunea dincolo de simplul joc, trebuie să fii cât mai bune”, spune Ally Hicks, care a cumpărat patru ore de ”meditații” pentru fiul său de 10 ani. ”Nici nu vreți să vă imaginați cum era pentru el la școală”.

Fortnite este un joc gratuit, dar Epic Games câștigă aceste sume impresionate din vânzarea de obiecte virtuale în schimbul banilor reali. Utilizatorii cheltuie banii pe obiecte utile precum unelte și arme, dar și pe lucruri pur estetice. care nu aduc un plus de performanță, precum costumele.

Conform Sensor Tower, încasările Fortnite au atins 3 milioane de dolari pe 13 iulie, stabilind un nou record, față de cel de 1,9 milioane de dolari, de pe 1 mai.

Estimările analiștilor arată că Fortnite a încasat mai bine de 150 de milioane de dolari de pe iOS; o variantă de Android nu este disponibilă. În schimb, jocul e extrem de popular și pe PC-uri și pe console, așa că putem doar să ne imaginăm despre ce sume este vorba pe aceste platforme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI