Facebook a cumpărat produsul prin care să te cunoască și mai bine

Facebook a cumpărat produsul prin care să te cunoască și mai bine

Facebook nu stă mult pe gânduri atunci când vine vorba de a-și cunoaște utilizatorii, cei care l-au propulsat și transformat într-un gigant al internetului.

Acum, cea mai populară rețea socială a anunțat că a achiziționat Confirm.io, o platformă specializată în verificarea de la distanță a documentelor emise de guvern, ca permisul de conducere sau buletinul.

Confirm.io a apărut pe piață în urmă cu trei ani, dar a înregistrat în acest timp scurt o cifră de afaceri de patru milioane de dolari. Acum, platforma se alătură biroului Facebook din Boston. Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat că achiziția a fost destinată să „sprijine eforturile noastre continue de a menține comunitatea în siguranță”, dar a refuzat să ofere și alte detalii.

Noua tehnologie pusă la dispoziția Facebook îi va permite gigantului rețelelor sociale să-ți ceară să trimiți, dacă ți-a fost blocat contul, un act de identitate. Facebook are o politică strictă în ceea ce privește utilizarea „numelui tău autentic”, o politică menită să garanteze că oamenii nu creează conturi anonime și nici nu fură identitatea altcuiva.

Această politică nu a fost întotdeauna ușor de aplicat. Astfel, este posibil ca o tehnologie ca cea pe care abia a achiziționat-o să poate elimina astfel de probleme. Gigantul social a achiziționat tehnologia Confirm.io și angajații ei, urmând ca, în cele din urmă, compania să închidă produsele sale.

Afacerea a fost anunțată și de Confirm.io pe site-ul lor. „Suntem încântați să vă anunțăm că am acceptat să fim achiziționați de Facebook. Asta este culminarea a trei ani de tehnologie, care va ține oamenii în siguranță și online. Când am lansat Confirm, misiunea noastră a fost să devenim platforma de creare a identității de piață. Acum sunt pregătiți să facem următorul nostru pas alături de Facebook”, au transmis aceștia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: