Swift Life este cea mai nouă rețea socială creată de Taylor Swift

Nu-mi dau seama de ce ai mai avea nevoie de o rețea de socializare, având în vedere timpul petrecut pe Facebook, Instagram sau Snapchat, dar Swift Life este o alternativă.

Petrecem ostentativ de mult timp cu telefoanele în brațe, iar de acest viciu sunt responsabile rețelele de socializare. Cei mai mulți dintre noi abia așteaptă la prima oară a dimineții să vadă ce au mai făcut prietenii de pe Facebook, vedetele de pe Instagram și adolescenții de pe Snapchat. Activitatea lui Donald Trump de pe Twitter s-ar putea de asemenea să reprezinte un interes, în funcție de afinitățile tale politice.

Cu toate acestea, cineva a crezut că se poate și mai rău, iar din acest motiv a lansat o nouă rețea de socializare. Nu putea fi altcineva decât Taylor Swift, una dintre vedetele cu o bază de fani foarte mare care profită la maxim de mediile digitale pe care le are la dispoziție pentru a-și promova creațiile.

În colaborare cu dezvoltatorul Glu, pe care s-ar putea să-l știi din spatele unor jocuri de mobil destul de populare, Swift a creat The Swift Life. Aceasta este o rețea de socializare construită în jurul lui Taylor Swift. În trecut, cei de la Glu au mai colaborat cu vedete pentru diverse proiecte, dar aproape de fiecare dată a fost vorba de niște jocuri mai mult sau mai puțin bine puse la puncte. Lista include Kim Kardashian: Hollywood, Katy Perry Pop, Nicki Menaj: The Empire și Britney Spears: American Dream.

Încercând să atragă utilizatori pe noua platformă, The Swift Life este descris ca fiind ”un nou proiect de divertisment digital cu o interacțiune socială aprofundată”. Una peste alta, s-ar putea să reprezinte un canal central prin intermediul căruia să fii la curent cu activitățile întreprinse de Taylor Swift. În același timp, platforma te va ajuta să intri în contact cu alți fani ai artistei. Rămâne să vedem care va fi conținutul exclusiv lansat pe repsectiva rețea de socializare pentru a motiva internauții să se înscrie.

The Swift Life va fi disponibil în beta până la finele acestui an, iar lansarea va fi însoțită de un nou set de emoticoane intitulat Taymojis, ”create” to de Swift.

Alexandru Puiu
14:30 12.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video