Facebook Messenger îți scoate în față conversații de care ai uitat

Facebook Messenger îți scoate în față conversații de care ai uitat

Facebook Messenger are, ocazional, mici probleme, iar cea mai recentă ți-a adus în față conversații de care sigur uitaseși.

Mai mulți utilizatori de Messenger s-au trezit că o problemă destul de ciudată le afectează căsuța de mesaje. Conversații pe care le-au avut acum mai bine de un an au început să reapară între cele mai recente din aplicație, fără vreo explicație.

Problema a fost raportată de câțiva oameni pe Twitter, iar compania a confirmat că unele mesaje vechi sunt tratate ca texte noi și necitite, astfel că își fac loc între cele cu adevărat recente.

”Unii oameni văd mesaje vechi pe Facebook. Suntem conștienți de această problemă și lucrăm la rezolvarea ei cât mai rapidă”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook, care își cere scuze în numele companiei pentru problemă.

Unii sunt îngrijorați de faptul că această problemă le-ar putea aduce în prim-plan conversații, persoane sau momente de care ar fi vrut să uite. Dacă nu ștergi istoricul conversației cu cineva, Facebook nu va face asta pentru tine, așa că te poți aștepta la orice în cazul problemei de față.

Unii s-au plâns că situația e mai jenantă decât o breșă de securitate, iar unii se plâng tocmai de faptul că unele conversații le trezesc amintiri despre moartea cuiva drag. Oricum pui problema, ceva bun n-avea cum să fi ieșit dintr-o problemă ca asta, iar scuzele Facebook nu fac prea multe ca să schimbe situația.

Compania a declarat că a rezolvat problema, care ar fi apărut pe fondul unor update-uri de software. Nu e prima oară când Facebook îți reamintește de amintiri dureroase din viață. Rețeaua socială a făcut-o chiar și cu postări de care ai fi vrut să uiți, în loc să-ți arate postări celebratoare.

Sursa: theverge.com