De ce adolescenții nu vor putea folosi funcția de dating a Facebook

De ce adolescenții nu vor putea folosi funcția de dating a Facebook
Sursa foto: Techcrunch

În mai 2018 Facebook a anunțat că lucrează la o caracteristică de dating pentru celebra rețea socială. În cadrul conferinței F8, Mark Zuckerberg a schițat în linii mari cum va funcționa Facebook Dating, noua opțiune de matrimoniale.

Între timp s-au mai dezvăluit și alte detalii despre cum va funcționa Facebook Dating. Așadar, nu va fi vorba de o nouă aplicație, ci această funcție va fi implementată în interiorul aplicației Facebook. Nu este gata pentru lansare, dar angajații companiei o testeasză intern (au fost avertizați că funcția nu creată pentru a ieși cu colegii de serviciu).

Jane Manchun Wong, cunoscută pentru dezvăluirile sale, a găsit în codul Facebook câteva imagini care ne fac o imagine mai bună despre cum va arăta această funcție. Din ceea ce vedem în imagini, se pare că acest serviciu se adresează celor care, mai degrabă, vor o relație serioasă, nu celor care caută doar distracție.

Odată ce ai activat funcția doar alte persoane care au activă acestă funcție de pot vedea, iar informațiile nu vor fi distribuite pe News Feed. De asemenea, poți alege dacă vrei ca prietenii prietenilor tăi să te găsească pe platformă. De asemenea, poți alege genul cu care te identifici: bărbat, femeie, transgender (bărbat), transgender (femeie) sau fără gen.

Apoi vei avea acces la diferitele grupuri pentru dating și la evenimente. În plus, vei putea vede potențial parteneri selectați în funcție de toate informațiile pe care Facebook le știe despre tine. Dacă ambii parteneri își exprimă interesul de a discuta cu acea persoană atunci ei pot comunica pe Messenger sau pe WhatsApp.

Ce trebuie să mai știi despre funcția de dating a Facebook?

Compania ia în considerare o limită asupra câtor oameni poți să fii interesat. Astfel, s-ar elimina spam-ul și, deocamdată, dacă blochezi cineva pe Dating asta nu se va implementa și pe Facebook. Rețeaua socială nu are de gând, deocamdată, să-ți ceară bani să o folosești și nici nu vrea să-ți pună reclame, deși, cel mai probabil, se va răzgândi în viitor. Mai ales dacă va avea succes.

Se pare că adolescenții nu vor putea folosi noua funcție, cel puțin în SUA, unde accesul va fi restricționat doar celor de peste 18 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Techcrunch