Elon Musk ar avea de gând să construiască un dragon cyborg

Elon Musk ar avea de gând să construiască un dragon cyborg

Elon Musk are o minte sclipitoare, o grămadă de bani și probabil și suficient timp liber încât să construiască nebunii, cum ar fi un dragon cyborg.

Probabil că oricare dintre noi am fi în locul lui Elon Musk, tot am ajunge la proiecte ciudate sau distractive și capabile să capteze atenția publicului. Nu putem să uităm despre aruncătoarele de flăcări pe care Musk le-a scos la vânzare acum câteva luni și care s-au vândut ca pâinea caldă.

Nu e vorba doar de acoperișuri solare, de rachete spațiale refolosibile și de mașini electrice când vine vorba de lucrurile de care se ocupă Musk. Atunci când are timp liber, e foarte posibil ca antreprenorul să se gândească la tot felul de lucruri nebunești pe care să le pună în practică. Unul dintre aceste proiecte ar putea fi un dragon cyborg.

Știm deja că SpaceX are o rachetă refolosibilă cunoscută ca Dragon; aceasta a fost destinată transportului de persoane, dar este folosită pentru transportul de componente, momentan.

Revenind însă la partea cu dragonul cyborg despre care vorbește Musk, nu putem face altceva decât să speculăm pe marginea postării de pe Twitter a acestuia. Neuralink este un proiect misterios al lui Musk, care ar avea de gând să producă un implant pentru creier, prin intermediul căruia oamenii s-ar putea conecta la mașinării și s-ar putea transforma în cyborgi.

Așadar, putem să dăm curs imaginației și scenariilor fanteziste și să ne gândin că Musk ar avea de gând să creeze o navă spațială avansată, care să aibă o interfață om-calculator, pentru astronauți. Sau poate că are de gând să conecteze mașinile Tesla cu oamenii, pentru o experiență de condus mai interesantă.

Sau poate că Elon Musk lucrează la un proiect mult mai simplu, probabil similar cu aruncătorul de flăcări pe care l-a lansat în trecut.

Citește și:
Etichete: