26 ian. 2018 | 14:38

Elon Musk, fondatorul Tesla, îți vinde de acum și aruncătoare de flăcări

ACTUALITATE
Elon Musk, fondatorul Tesla, îți vinde de acum și aruncătoare de flăcări

Într-un mod suspect și greu de înțeles, prin intermediul uneia dintre companiile sale, Elon Musk s-a decis să vândă aruncătoare de flăcări.

Tinde să devină din ce în ce mai dificil să urmărești toate afacerile fondatorului Tesla, dar este puțin probabil să-i fi asociat personalitatea cu comercializarea unui aruncător de flăcări. Se pare însă, că aceasta este realitatea. După ce a creat giganți precum SpaceX sau Tesla, Elon Musk a decis să asocieze câteva proiecte mai ciudate ale sale cu o companie intitulată The Boring Company. În traducere liberă, asocierea de cuvinte înseamnă Compania Plictisitoare.

Totul a pornit de la o aparentă glumă postată pe Twitter în luna decembrie a anului trecut. În acel context, CEO-ul Tesla a fost foarte amuzant când a promis că, dacă va vinde 50.000 de șepci cu Boring Company, va începe să vândă aruncătoare de flăcări cu aceeași siglă. În ajunul Crăciunului, după ce a reușit să comercializeze șepcile cu pricina, a anunțat că aruncătoarele de flăcări desprinse parcă din seria de jocuri Wolfenstein vor ajunge pe piață în curând.

Până la acel moment, totul părea în continuare o glumă. Era imposibil să crezi că cineva va comercializa un astfel de gadget, mai ales că vorbim de o persoană ale căror planuri includ cucerirea spațiului extraterestru și introducerea de mașini electrice în fiecare cămin. În urmă cu câteva zile însă, mai mulți internauți de pe reddit au observat că linkul boringcompany.com/flamethrower te redirecționează către o fereastră de autentificare cu o parolă. Cineva a fost suficient de creativ încât să scrie flame și a ajuns la pagina imortalizată mai jos.

Produsul marcat ca fiind în stadiu de precomandă costă 600 de dolari, cu mențiunea că în realitate va arăta mai bine ca în poză, pentru că acela este doar un prototip. Parola de accesare a paginii a fost schimbată între timp.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele