Aruncătoarele de flăcări vândute de Elon Musk sunt un succes real

Aruncătoarele de flăcări vândute de Elon Musk sunt un succes real

Dacă ai visat vreodată să ai un aruncător de flăcări, ajutorul nesperat ar putea veni chiar de la antreprenorul Elon Musk.

Musk are o mulțime de idei interesante, însă doar pe câteva avem ocazia să le vedem puse în practică. Mașini electrice la prețuri din ce în ce mai accesibile, acoperișuri solare, rachete refolosibile care ne vor duce pe Marte sau trenuri care circulă prin tuneluri vidate. Sunt doar câteva din modurile în care Elon Musk schimbă lumea, dar uneori cu toții avem nevoie de relaxare.

Tocmai de aceea, Musk a scos la vânzare aruncătoare de flăcări portabile, care au și prețuri accesibile, iar lumea nu s-a sfiit să le cumpere ca pe pâinea caldă. În primele ore de la lansarea produsului, 1.000 de clienți au cumpărat astfel de aruncătoare de flăcări. Pe parcursul zilei de 28 ianuarie, au mai fost cumpărate alte 2.000 de aruncătoare.

Numărul a trecut de 7.000 de aruncătoare de flăcări, iar cel mai nou tweet de pe contul lui Musk, ”10k”, ne indică faptul că precomenzile au atins un număr destul de ridicat, de peste 10.000 de unități. Astfel, Musk ar fi câștigat deja undeva la 5 milioane de dolari de pe urma aruncătoarelor de flăcări.

În total, antreprenorul pregătește un stoc de 20.000 de aruncătoare de flăcări. Având în vedere că peste jumătate din ele deja au fost cumpărate, dacă vrei propriul gadget de acest fel ar trebui să te grăbești și să lansezi o precomandă. Te costă 600 de dolari să cumperi un asemenea dispozitiv, iar la capitolul utilitate încă avem un mare semn de întrebare.

Aruncătoarele de flăcări au ajuns pe piață după o promisiune a lui Musk, care afirma că acestea vor fi scoase la vânzare dacă oamenii cumpără 50.000 de șepci cu The Boring Company, ceea ce s-a întâmplat.

Citește și:
Sursa: theverge.com