Doogee Mix 4 îți dă ecran imens și ascunde camera într-un mod ingenios

Doogee Mix 4 îți dă ecran imens și ascunde camera într-un mod ingenios

Doogee Mix 4 este telefonul care-ți oferă, în sfârșit, un ecran imens, lipsit de crestătura specifică iPhone X și are un design neobișnuit.

Doogee, o companie de origine spaniolă, revine cu un nou model pe piață, care merită ceva atenție din partea ta. Se numește Doogee Mix 4 și are un design foarte atrăgător la prima vedere. Primul aspect care atrage atenția este ecranul imens, înconjurat de rame ultra subțiri și lipsit în partea de sus de crestătura specifică iPhone X.

Dacă îl privești și mai atent, ceva pare să lipsească: camera foto frontală și senzorul de lumină ambientală. Nu te speria, ele există, dar sunt ascunse. După mai bine de zece ani, o companie de gadgeturi revine la designul anilor 1990, la tipul de telefoane care se glisează pe verticală.

Iată, acolo se ascund camera foto și senzorul.

Mix 4 are un ecran de 6 inci care acoperă interfața principală într-o proporție impresionantă de 97%. Mai mult decât iPhone X, al cărui display acoperă 83% sau Samsung Galaxy S9, cu 84,2%. Și trebuie ținut cont că Mix 4 este mai mic decât modelele de top ale Apple și Samsung.

Corpul telefonului are un aspect pătrățos, dar e compact și are o grosime de doar 11 milimetri. Este compus din două segmente din metal și din sticlă. Primul segment este ecranul, iar cel de-al doilea segment conține restul compenentelor hardware. Ca să ai acces la camera foto, la difuzor și la senzorul pentru lumină ambientală, trebuie să glisezi în jos ecranul.

Cei de la Doogee par să fi găsit soluția ideală de a nu mai înghesui cele trei compenente indispensabile în tot felul de crestături sau muchii mai mult sau mai puțin inestetice. Doogee a preferat, pur și simplu, să le ascundă într-un design mai vechi, dar care ar putea reveni la modă, având în vedere că este foarte eficient.

Momentan nu se știe prețul lui Doogee Mix 4, dar cu siguranță va fi unul foarte accesibil, ca în cazul modelelor precedente, motiv pentru care l-ai putea considera foarte atrăgător. De asemenea, producătorul spaniol a anunțat că ar vrea să integreze în telefoanele sale procesoare Snapdragon.

Citește și:
Sursa: The Next Web