Cum îți plătești facturile online prin aplicația Pago

Cum îți plătești facturile online prin aplicația Pago

Dacă tehnologia a reușit să schimbe ceva, atunci reducerea cozilor e unul dintre lucruri. Aplicația Pago e o soluție digitală ca să ai grijă de facturi fără să-ți consume timp.

Pago este singura aplicație din România care permite plata facturilor lunare cu orice tip de card bancar, dintr-un singur cont. Este disponibilă pe Android și iPhone, am testat-o pe un iPhone X pentru plăți către Vodafone, Enel sau Engie. Aceștia sunt furnizorii mei, dar ca utilizator Pago poți alege dintre circa 40 de furnizori (listă care va fi actualizată constant)

Printre cei 40 de furnizori către care se pot efectua, momentan, plăți cu ajutorul aplicației se numără RCS-RDS, Enel, Vodafone, E.ON, Orange, Engie, Electrica Furnizare, UPC, CEZ, Akta, Rebu și nu numai. Pentru 15 dintre furnizorii cu acoperire națională facturile sunt importate automat din conturile online. Pentru restul, facturile pot fi plătite rapid prin scanarea codului de bare.

Interfața e simplă și prima dată când o folosești ești îndrumat pas cu pas prin configurare. Alegi furnizori, te conectezi cu conturile tale online pentru fiecare în parte, apoi ajungi în ecranul de start unde vezi ce ai de plătit și către cine. Ai Facturi, Furnizori, Încarcă (pentru reîncărcări prepay), Taxe și Setări. Poți plăti toate facturile odată sau pe rând. Totodată, poți activa pentru fiecare în parte să fie făcută plata automat.

[readmore]

În setări, poți securiza aplicația cu autentificare biometrică sau cu PIN și poți alege cu ce card plătești ce anume. De exemplu, unul poate fi utilizat pentru plata recurentă a facturilor, altul pentru alte plăți. Poți vedea factura în aplicație și ai un istoric plăți să știi de ce anume și când te-ai achitat de facturi.

Aplicația Pago îți permite să reîncarci și cartele SIM și echipa care dezvoltă produsul susține că lucrează la integrarea unei noi serii de plăți. Printre acestea se numără cele pentru asigurări, taxa de pod Cernavodă, iar în 2018 vor putea fi plătite taxe și impozite.

Din noiembrie 2017, Mastercard este partener pentru dezvoltarea aplicației Pago. Poți descărca aplicația din App Store și Play Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: