Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom

Cel mai mic abonament Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom

Dacă urmărești să îți faci cel mai mic abonament la Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom, ți-am făcut listă cu ce oferă operatorii.

Românii își pot porta de câțiva ani numerele de telefon între operatori, între Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom. În cazul în care ești într-o situație similară și vrei să treci la alt operator sau vrei să alegi cel mai mic abonament, te-ar putea ajuta un sumar cu ce prețuri practică operatorii. La fiecare tip de abonament am menționat minutele pe care le primești, și alte opțiuni, dar am trecut și prețul în lei, ca să compari în moneda locală în care îți vei plăti și factura.

Cel mai mic abonament la Digi Mobil

După cum s-a văzut și din portare, Digi Mobil câștigă tot mai mulți utilizatori. Oferă internet mult, a listat și iPhone X în ofertă și rețeaua 4G e dezvoltată constant. Cel mai mic abonament la Digi Mobil se numește Avantaj 2 și costă 1,98 euro pe lună cu TVA inclus. Asta înseamnă circa 9,2 lei pe lună.

Primești 200 de minute naționale și internaționale, 100 de SMS-uri în rețeaua Digi mobil, dar și internet nelimitat (cu viteză maximă până la 5GB pe 3G și 50Gb pe 4G). Pentru 2,4 euro (11,2 lei) în plus pe lună, primești 5GB de internet suplimentar.

Cel mai mic abonament la Orange

Orange își împarte abonamentele între „cu telefon” sau „fără telefon”. În ultimul caz, cel mai mic abonament Orange este un Orange Me 11 (11 euro, adică 51,2 lei) cu 5GB internet național (din care 3,08GB limită în roaming SEE), nelimitat minute și SMS, 300 de minute internaționale.

Cu telefon, fără roaming, poți alege cel mai mic abonament Orange Me 8. Costă 8 euro, adică 37,2 lei. Primești 1GB de internet trafic național și 1.000 de minute naționale, dintre care 100 sunt internaționale. Ai nelimitat minute și SMS-uri în rețea, nelimitat SMS-uri naționale și acces în Orange TV Go.

[readmore]

Mai este un abonament care îți oferă și acces roaming în SEE. Cel mai mic abonament Orange în acest caz e Orange Me 12, cu 12 euro (55,8 lei) pe lună. Primești 2GB de internet (care pot fi folosiți și în roaming), nelimitat minute și SMS-uri în roaming și național, și 200 minute internaționale.

Cel mai mic abonament la Vodafone

La Vodafone, cel mai mic abonament este un Ce Vrei Tu 6 cu 8 euro (37,2 lei) pe lună. Primești minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 3GB internet pe mobil național, 100 de minute internaționale și 1.500 de puncte ce vrei tu (pe care le convertești în minute, net sau SMS).

Cel mai mic abonament la Telekom

Dacă vrei să alegi de la Telekom, cel mai mic abonament e Mobil 7 și costă 7,6 euro (35,3 lei) pe lună. Primești nelimitat minute naționale și SMS-uri în rețea, 100 de minute internaționale în Zona 1 și Zona 2, iar național ai 1.000 de SMS-uri. Traficul de date e de 1,5GB.