Cum o să arate Samsung Galaxy S10, conform unui teaser de la Samsung

Cum o să arate Samsung Galaxy S10, conform unui teaser de la Samsung
Sursa foto: Samsung Galaxy Note 9. Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 e deja cel mai așteptat telefon de la sud-coreeni. Deși nu există suficiente imagini cu modelul, apar tot mai multe informații despre design.

Ce știm despre Samsung Galaxy S10, până acum, e că nu va avea nici ecran crestat, nici un compromis major pentru a evita crestătura (cum ar fi un mecanism cu șină). Samsung a prezentat atât un concept de ecran „găurit” pentru difuzor și cameră, cât și un teaser în Android Pie ca să ai o idee despre cum va fi Samsung Galaxy S10.

În Android Pie pentru Note 9, apare un demo, la setarea night mode, unde e ilustrat un model fără crestătură. Tipul acesta de teaser a mai fost întâlnit la Nougat beta pentru Galaxy S7, dar și Oreo beta pentru Galaxy S9. Deci, foarte probabil, Samsung Galaxy S10 va fi un model cu un ecran imens și fără crestătură.

Night Mode Android Pie Galaxy Note 9

Mai mult, sud-coreenii ar renunța la scannerul de iris, așa că spațiul e redus considerabil. Iar ecranul va fi dotat cu un scanner de amprente ultrasonic.

Samsung Galaxy S10 ar fi prezentat la MWC 2019 din februarie.

Se mai știe că telefonul va folosi un procesor Exynos 9820 pe 7 nanometri. Ce-i interesant la acest cip e că producția va fi realizată printr-un nou proces. Se lucrează la acesta de circa 30 de ani, în industrie în general, și compania l-ar avea în dezvoltare de vreo 10 ani.

Pe scurt, procesorul din Samsung Galaxy S10 ar fi cu 40% mai mic decât Qualcomm Snapdragon 845 și Exynos 9810. Desigur, și performanța va fi mai mare.

Cele mai mari îmbunătățiri pentru Samsung Galaxy S10 vor fi în zona de inteligență artificială, performanță foto-video și consum de energie. Desigur, va fi și primul telefon pe care compania va avea Android Pie. Iar până atunci sunt așteptate și actualizările pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Sursa: BGR