29 iun. 2018 | 12:21

Cel mai stupid încărcător wireless e mai util decât pare

ACTUALITATE
Cel mai stupid încărcător wireless e mai util decât pare

Îți place să-ți încarci wireless telefonul? Acest gadget cu siguranță nu-ți va plăcea și asta din cauza inutil. E un acumulator necesar, inclus într-un obiect urât și inutil.

De ce spun asta? Pentru că acest încărcător wireless se prezintă clientului sub forma unei sticle și nici măcar nu e una asemănătoare băuturii tale preferate. La fel de ușor ai putea să o confunzi cu o vază. Eu asta am crezut prima dată că e când am văzut-o. Dar nu e plină nici cu lichide, nici cu flori, ci cu circuite care-ți încarcă gadgeturile mobile.

De altfel,  el este destul de util și modern, dar parcă nu dă bine ca obiect de decor într-o sufragerie. Probabil nici la toaletă. Dar dacă îți încarcă telefonul, de ce nu?

Sticla asta ciudată se numește Gloo și e creată de compania Deconnect.  Reclama spune că e un gadget cu care merită să te lauzi când vine cineva la tine acasă, dar dacă n-ar avea funcția de încărcare wireless, parcă ți-ar veni să o arunci pe fereastră cu speranța că n-o să aterizeze în capul cuiva.

incarcator wireless iphone android

Dincolo de designul total neinspirat, Gloo dispune de două lăcașuri pentru încărcare wireless (sprijini telefonul de sticlă, ca atunci când te plictisești la masă și n-ai ce face) și de două sloturi USB tot pentru încărcare.

Partea amuzantă e că Gloo, la rândul ei are nevoie de încărcare. Sună chiar amuzant…să-ți încarci încărcătorul pentru a-ți încărca telefonul. Și asta pentru că Gloo este dotat cu o baterie imensă, de 20.000 mAh. Cu cât sticla e mai mare, cu atât poate încărca până la patru dispozitive deodată.

Gloo e destul de versatilă. Când se descarcă și devine complet inutilă, o poți reîncărca fie prin USB (deci probabil o conectezi și la priză), fie printr-un wireless pad.

Asta nu e tot. Gloo mai este echipat și cu WiFi și Bluetooth, deci o poți conecta cu telefoanele cu iOS și Android.