iPhone X „de România”, la Digi Mobil: cât costă noul telefon Allview

iPhone X „de România”, la Digi Mobil: cât costă noul telefon Allview

Digi Mobil listează deja Allview Soul X5 Pro. Compania românească Visual Fan susține că beneficiază de tehnologii futuriste, iar, dacă te iei după preț, e chiar ieftin.

Allview Soul X5 Pro are un ecran de 6,2 inci Full HD+, rulează Android Oreo și, ca mai toate telefoanele anunțate în 2018, beneficiază de un sistem dual de camere: 16 megapixeli și 5 MP. Totodată, are crestătură în partea de sus a ecranului. Asta face ca display-ul să aibă diagonala atât de mare, dar și un raport de aspect 19:9.

Digi Mobil listează telefonul, deocamdată, la precomandă. Dai 1.400 de lei cu orice abonament de la Digi Mobil și livrările vor începe din 29 iunie. Totodată, fiind vorba de rețeaua Digi Mobil, vei beneficia, dacă alegi acest telefon Allview, de tehnologiile VoLTE și VoWiFi pentru apeluri mai bune.

Altfel, telefonul are și încărcare wireless, și asistentul AVI cu suport pentru limba română. AVI a fost anunțat în 2017 de Visual Fan pentru telefoanele vândute sub marca Allview. Un bonus, pentru unii utilizatori, e că telefonul mai beneficiază și de încărcare wireless.

De la Digi Mobil poți alege Allview Soul X5 Pro cu abonament Optim 2 la 1,92 euro pe lună, Optim 3 cu 2,88 euro pe lună sau, cel mai bun, Digi Mobil Optim Nelimitat la 4,8 euro pe lună.

Visual Fan susține că telefonul beneficiază și de funționalitatea Deep Face ID, un fel de Face ID de pe iPhone X. Pentru asta are și o cameră infraroșu pe telefon, care facilitează funcția de deblocare facială. Aceasta ajunge, astfel, în premieră pe un telefon Allview.

Sigur, mai sunt aruncate în joc și trucuri ca inteligența artificială și algoritmul de procesare a fețelor. Cel din urmă realizează o hartă 3D a feței tale, iar compania promite că nu vei putea păcăli sistemul cu poze, așa cum se întâmplă chiar și la case mai mari. Ar fi cel mai ieftin „iPhone X” cu această opțiune. Rămâne de văzut cum funcționează în practică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: