Ultima copie de iPhone X vine de la Allview. Ce are special telefonul

Ultima copie de iPhone X vine de la Allview. Ce are special telefonul

Allview Soul X5 Pro va fi cel mai nou telefon din portofoliul companiei, iar producătorul a dezvăluit câteva noutăți despre acesta.

iPhone X a reușit să înnebunească cea mai mare parte din producătorii de telefoane cu Android după ce a lansat un smartphone cu ecran crestat. Dacă n-a prins la vremea lui Essential Phone, a prins începând cu toamna trecută, iar acum mai toți producătorii se laudă cu un asemenea design.

Allview Soul X5 Pro este cel mai nou telefon care se încadrează în această categorie și pe care ar trebui să îl vedem lansat destul de curând. Smartphone-ul propune un ecran cu crestătură, în principiu, dar vine și cu alte noutăți care să-ți îmbunătățească experiența de utilizare. Spre exemplu, simplul swipe elimină nevoia unei bare clasice de navigare, astfel că ecranul câștigă ceva spațiu util în plus.

Pentru că ecranele crestate nu sunt chiar pentru toată lumea, Allview Soul X5 Pro vine și cu o funcție care te scapă de asta. Dacă vrei să renunți la crestătura din partea de sus, poți folosi opțiunea de ”schimbare zonă afișaj”. Funcția e disponibilă prin același gest de swipe.

Inteligența artificială a smartphone-ului se bazează pe nucleul NeuroPilot, iar Allview promite o experiență mai bună de utilizare decât până acum. Telefonul va veni și cu o interfață nouă, care facilitează folosirea telefonului cu o singură mână. Tocmai de aceea, spre exemplu, vei putea să faci swipe în jos chiar și de la mijlocul ecranului pentru a-ți accesa notificările. Există un ajutor și în ceea ce privește accesarea fișierelor criptate din diverse aplicații.

Mai multe detalii despre telefon vom afla în viitorul apropiat, când acesta va fi lansat.

Citește și: