Supereroii care vor muri cel mai probabil în ultimul film Avengers

Supereroii care vor muri cel mai probabil în ultimul film Avengers

„Avengers: Infinity War” este dovada clară că regizorii Joe și Anthony Russo nu se tem să spargă așteptările lumii cu privire la filmele cu supereroi.

Dacă încă nu ai văzut filmul și nu ești sigur dacă merită să îl vezi la cinema, poate recenzia pe care am scris-o te va ajuta să te hotărăști. De asemenea, poate că vei vrea să te oprești aici cu cititul, pentru că vor urma destule spoilere.

Nu putem ști cu siguranță cine va supraviețui după ultimul film Avengers și cine nu, dar putem bănui. Cei de la Looper au făcut o listă cu personajele care ar putea să nu mai fie deloc după ultimul film Avengers.

Căpitanul America

avengers infinity war

În seria de benzi desenate „Infinity Gauntlet”, din care s-a inspirat „Avengers: Infinity War”, un moment crucial este cel în care Căpitanul America merge spre Thanos, cu intenția de a-l distrage pentru a-i fi furată mănușa. Când planul eșuează, Căpitanul nu se teme, ci îi administrează lui Thanos un pumn sincer în fața lui mare și mov, înainte să fie ucis.

Dacă ținem cont de firul narativ din benzile desenate, de faptul că lui Chris Evans îi va expira contractul și că a spus că e gata să renunțe la rol, dar și de improbabilitatea ideii ca, după bătălia finală cu Thanos, Căpitanul să ia decizia de a se retrage din jocul supereroilor de bunăvoie, putem spune că singura soartă care îl așteaptă este moartea.

Rocket

avengers infinity war

După cum știm, Rocket a rămas ultimul Gardian al Galaxiei rămas în viață la sfârșitul filmului „Avengers: Infinity War”. El l-a văzut pe Groot murind pentru a doua oară (moment după care e greu să îți revii, ce-i drept), iar în al doilea film va afla că și restul prietenilor săi au murit. Practic, rămâne doar cu Thor, prietenul pe care și l-a făcut în spațiu.

După cum îl știm, Rocket este impulsiv, în depresie, mereu furios și gata să ucidă atunci când are o armă în mâini. Acum că nu mai are nimic de pierdut, șansele să facă o greșeală care să îl coste viața sunt mai mari ca oricând. Pumnii pe care i-a aplicat Peter Quill lui Thanos când a aflat că a ucis-o pe Gamora ar putea părea inofensivi în comparație cu ce ar face Rocket.

Mai există însă o rază de speranță pentru el, deși mică. Dacă ne amintim, în „Gardienii Galaxiei 2„, Rocket a oprit-o pe Gamora din a încerca să îl salveze pe Peter când acesta se afla pe planeta în curs de prăbușire a lui Ego. Motivul? Nu voia să piardă mai mult de un prieten într-o zi. Din câte știm, încă îl are pe Thor, care l-a cucerit iremediabil, așa că poate găsește încă o dată un motiv pentru care merită să fie rațional.

Drax

avengers infinity war

Drax este unul din punctele focale ale umorului oricărei scene în care apare. Îi place să se bată, să treacă prin prăbușiri de nave, are cel mai contagios râs și urăște să danseze. Totuși, când vine vorba de răzbunarea soției și fiicei sale, care au fost ucise de Ronan, una din marionetele lui Thanos, Drax nu mai cunoaște limite.

Dacă Drax va reveni la viață în următorul film Avengers, ar putea să nu rămână viu mult timp. El a jurat că îl va ucide pe Thanos. În „Gardienii Galaxiei”, Drax l-a chemat pe Ronan pe planeta Knowhere, pentru a-l înfrunta, dar a eșuat. În „Avengers: Infinity War”, Drax era în stare să îl atace pe Thanos, dacă Mantis nu l-ar fi adormit. Dacă va avea din nou ocazia, cu siguranță nu va ezita.

Thor

avengers infinity war

Evenimentele din „Thor: Ragnarok” și din „Avengers: Infinity War” sunt suficiente să te facă să te întrebi dacă Zeul Tunetului chiar ar mai vrea să trăiască, din moment ce toți membrii familiei sale sunt morți, iar oamenii care mai rămăseseră din poporul său după Ragnarok au fost decimați de acoliții lui Thanos În ultimul film, Thor chiar a menționat că nu mai are nimic de pierdut.

Zeul Tunetului a rămas un rege al fantomelor și ruinelor. Puține lucruri ar putea să îi satisfacă spiritul de luptător precum o moarte sinceră și glorioasă.

Hulk

avengers infinity war

Cum ar putea să se sfârșească povestea lui Hulk, dacă nu așa? Hulk abia a ieșit la iveală în „Avengers: Infinity War”, dar probabil îl vom revedea la adevărata lui capacitate în ultimul film Avengers.

Încă este căutat pentru crime pe care le-a comis în trecut. Prietenii lui nu vor fi de acord să îl vadă închis, dar nici nu îi vor cumpăra un bilet de tren către o destinație necunoscută și să îi ureze noroc. Dincolo de asta, contractul lui Mark Ruffalo expiră după ultimul film, așa că o moarte eroică pare să fie singura soluție pentru a încheia cercul poveștii lui tragice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Looper