08 mai 2018 | 07:58

Din Avengers Infinity War, Thanos ajunge în Fortnite

ACTUALITATE
Din Avengers Infinity War, Thanos ajunge în Fortnite

Fornite a devenit mult mai relevant peste noapte, datorită parteneriatului făcut cu Marvel Studios pentru includerea lui Thanos ca jucător in-game.

În teorie, PlayerUnknown`s Battleground sau PUBG este cel mai popular joc de tip Battle Royale. În practică, numărul mare de actualizări introduse de Fortnite în ultimele luni au transformat jocul celor de la Epic Games într-o prioritate majoră pentru gameri.

Având în vedere numărul mare al celor care au alergat să vadă Avengers Infinity War în cinematografe, introducerea lui Thanos în Fortnite nu este neapărat o reclamă pentru pelicula celor de la Marvel. Mai degrabă, este o favoare făcută pentru Epic Games. Astfel, cei care au o fascinație pentru MCU, se pot duce acasă de la cinema și pot pierde câteva ore încercând să se transforme în Thanos.

Anunțul pe marginea introducerii lui Thanos din Avengers Infinity War în Fortnite a fost făcut de publicația Entertainment Weekly. Aparent, evenimentul se va desfășura pe o perioadă limitată de timp și va începe astăzi, pe data de 8 mai.

Pentru a-l promova, cei de la Epic au atașat un nume foarte drăguț evenimentului – Infinity Gauntlet Limited Time Mashup. Acesta va fi un nou mod de joc ce va putea fi selectat in-game de către doritori. Față de o sesiune de gaming obișnuită, diferențele nu vor fi majore. O sută de jucători vor încerca să supraviețuiască după ce sunt lăsați pe hartă. Diferența va consta în prezența pe hartă a Infinity Gauntlet.

Dacă pui mâna pe respectivul artefact, te vei putea transforma în Thanos pentru o perioadă limitată de timp și îți vei putea ruina adversarii. Momentan, nu se știe cât timp va fi inclus în Fortnite modul de joc Infinity Gauntlet Limited Time Mashup. Important este că va veni sub forma unei actualizări gratuite pentru toți jucători, indiferent de platforma lor favorită, PC, Mac, Xbox, PlayStation 4 și iOS.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele