Cum vor arăta atracțiile Marvel din parcurile de distracție Disneyland

Cum vor arăta atracțiile Marvel din parcurile de distracție Disneyland

Disney a lansat design-ul pentru zonele de distracție cu tema Marvel din parcurile Disneyland și te vor face să vrei să îți iei bilet de avion pentru a ajunge la ele de îndată ce acestea vor fi gata.

Disney a anunțat că aceste atracții Marvel vor fi disponibile în Disneyland-urile din Paris, California și Hong Kong. Compania a lansat mai multe imagini cu design-ul pe care îl vor avea zonele Marvel din parcuri.

parcuri marvel disney

„Inițiativa Avengers”, după cum a descris-o Disney, va cuprinde zone și atracții interconectate din jurul lumii, toate construite pe baza personajelor Marvel iubite de fani.

Blogul Disney descrie mai bine ce vor urma oamenii să vadă în zonele dedicate Universului Cinematic Marvel din parcuri: „În California, Tony Stark transformă două din siturile Stark Industries ale tatălui său în puncte centrale pentru antrenament și inovație. Prin parteneriate cu S.H.I.E.L.D., Pym Technologies, Masters of the Mystic Arts și Worldwide Engineering Brigade, Răzbunătorii și aliații lor creează campusuri globale noi pentru a prezenta noile generații de eroi„.

parcuri marvel disney

În cazul Disneyland Paris, se investesc 2,2 miliarde de dolari în vederea extinderii parcului. Extinderea va cuprinde, printre altele, întâlniri cu eroii Marvel, dar și atracții și zone de mâncare tematice. „Această zonă nouă le va permite vizitatorilor să se întâlnească cu eroii în moduri noi și fascinante, de la artele mistice ale lui Doctor Strange la capacitățile ce sfidează gravitația ale lui Spider-Man”, au subliniat cei de la Disney. „Vizitatorii vor experimenta și cele mai noi tehnologii del a Pym Technology cu Ant-Man și Viespea și vor rămâne fără cuvinte pe măsură ce Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America și alți eroi vor intra în acțiune pe neașteptate”.

parcuri marvel disney

Directorul de creație Scot Drake de la Marvel Global Portfolio, a spus că vizitatorii parcului vor avea un rol activ în cadrul zonelor de atracție Marvel. „Extindem acest univers epic al poveștilor într-un mod în care, pentru prima dată, îți va permite să ai un rol activ alături de acești supereroi”, a explicat Drake.

Sursa: Mashable